axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Öehh be kardeşim ne bağımlılık yapıcı oyunmuş bu. Akşam başladım 1700lere geldim anca kalkabildim başından. Seti bitti, kalktıktan sonra artık uzay çalışmalarını da tamamlarım. Bi arada gidip Civ3 almak lazım. Joyda var mıdır acep?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bence civ3' e hiç bulaşma. Tabi dış dünyayla alakanı kesmek istiyorsan bilemem. :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 civ3 fln boş uo bilmiyosan 2dk izle biri anlatsin sole sole guzel die sora başla oynamaya sora gor dunyayla alakayi kesmeyi kendinle bile alakani kesion yemeden ickemeden kesilion valla:-)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 UO yeterince oynadım, almayayım saol. :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar