Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upgrade için öneriler ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarın ekran kartı zaten külüstürdü, hızı da artık yetmemeye başladı, upgrade yapmak gerekti:

1) Radeon 9600 PRO mu GeForce FX5700 Ultra mı ? (veya benzer ama 250$ dan fazla olmayan bir ekran kartı) Ayrıca şu anda Intel D845HW (ya da WN) anakart var, uyar mı bu anakarta yeni ekran kartı ?
2) Habire program yüklediğimden cdlere çekmek istiyorum, ama nasıl özellikleri olmalı ? 52x32x52 yeter de, neden LG almak sakıncalı ? Hangi marka önerirsiniz ?
3) P4 1,6 GHz işlemciyi 2,4 GHz yapmak gerekli midir ? (gerekliyse anakartın değişmesi mi gerekir)
4) 512 MB DDRAM (eğer anakart değiştirmek gerekiyorsa) ne kadara bulunur ?

Bir de 64 MB GeForce 2 MX400 ekran kartı , P4 1,6 GHz işlemci, 512 MB SDRAM, bir de bu anakart 2.el kaça ve nereye satabilirim ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1) ATI'den şaşma derim 9600xt 240 dolar şu anda alınacak en iyi fiyata en iyi performans kartı..
Edit : yada 260 dolara sapphire radeon 9800 pro alabilirsin onu söylemeyi unuttum..
2)LG'nin sakıncalı oldugunu daha önce duymadım çoğu arkadaşım da kullanır ve de son derece memnunlar.. LG al derim..
3)tabii 3.4'lerin falan çıktıgını göz önünde bulunurusak biraz arttırma gerekir heralde 2.0 falan yapar üstünde bir overclock'da çekebilirsin..
4)512 MB ram olarak kingston öneririm 110 dolar fiyatı..
Anakartın DDR destekliyorsa değiştirmene gerek yok..

Satacağın parçalar konusunda fikrim yok ama şuraya bi bak derim..

http://www.hardwaremania.com[signature][hline]Leylek Blackice

[Bu mesaj Black1ce tarafından 17 Mayıs 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) Radeon 9600 PRO
2) Ben lg GCE- 8525B kulllanıom 52x32x52 Gayette menunum waa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

[Bu mesaj SwZ tarafından 17 Mayıs 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1) Radeon 9600
2) Cd RW da en kaliteli markalardan biridir aslında lg. ama 52x serisi çok kalitesiz oldu lgnin. Bende 40x12x40 var gayet memnunum. 48 liğini kullanan arkadaşlarım da memnun. Samsung ve Plextor kalitelidir. Philips alma.
3) P4 1.6 işlemciyi paran varsa 2.4 e geçir. ama bunu yapmak için anakartını da yenilemen gerekir. Asusun anakartları kalitelidir.
4)512mb ddr ram fiyatları en son 85 dolar cıvarındaydı.

www.mavidonanim.com burdan parçalara bakabilmen gerekiyor 2. el için[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

AMD almayı ben de düşündüm de, bir arkadaşta da AMD işlemci var, adamın bilgisayar daha 20 günlük ve habire ısındığı için restart atıyor bilgisayar kendine (1 tane oyun ,winamp,vs.. var, 60 gb hdd si varsa windows dahil 6 GB falanını kullanıyor, yani harddisk çok doldu da falan da diyemiyoruz) o yüzden tırstım biraz.[signature][hline]

[Bu mesaj flyblast tarafından 17 Mayıs 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...