Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Araba için Fikriniz

Helnar

Öne çıkan mesajlar

Bayadır para biriktirdim ve 25 milyar civarı para vererek bir spor araba almayı düşünüyorum.(2.el ve 2001 modelden düşük yıl düşünmüyorum )
Sizce Megane Coupe , Hyundai Coupe 1.6 ve Peugeot 206 CC arasında kararsızım. İlk başta Megane Coupe düşünüyordum ama millet arasında "travesti arabası" lakabı yüzünden tereddüte düştüm. (gerçi sarı renklerinde bu laf daha çok)
Bu üç arabadan yakıt tüketimi / iç konfor gibi özelliklerden hangisini seçmeliyim?
Bu arada verdiğim paraya deyicek başka markaların spor arabaları varsa onuda yazabilirsiniz

[Bu mesaj Helnar tarafından 13 Mayıs 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o fiyata 206cc var mı be.
Ben 206cc al derim çok karizma araba...[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

206cc kotu bir araba ya hem burdakilerin nesi sportif

palio sporting abi koltugundan vites topuzuna paliocup arabasi gibi.. gaz pedali bile heel and toe icin egimli ve arabayi gayet iyi cekiyor o motor hele chiple felan efsane olur

yada biraz daha paran varsa [alim degilde sonrasi icin] 98-00 model 318ti diyorum, hem bmw inanilmaz stabil, 210km de bile 206 nin 140 larda sarstigi kadar sarsmiyor chiple 160bg egzos sistemiyle 170 i buluyor coupe araba gibi arba[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya palioda alınmaz yaw
10 yıllık bmw alırım sıfır palio almam =)

80bin kmde bmw bence çok iyi daha enaz bi okadar daha gider.

Bide Bmw 4 kişi rahat oturursun ama 206 da geçen gün gördüm 3 kişi binmişler bitanesi koltuk bagaj arası oturmş çok komikti..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
narin, 13 Mayıs 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
Ben benim megane coupe'tan memnunum aslındaad

başka araba kullanmadıgın için memnunsundur
biz aldık 1 ay kullandım
1 ay nasıl dayandım bilmiyorum da sattık hemen(aldıgımız fiyata sattık kıyak oldu)

görüş açısı çok kötü
motoru berbat acaip hantal
araba 2 kişilik 3. kişi resmen eziyet çekiyor bukadar kulalnışsız arka koltuklar olur
diz mesafesi 0
bagajı yok gibi , hatta yok
benzin de sınıfına göre biraz fazla yakıyor..
daha ne yazsam diye düşündümde şimdilik aklıma gelenler bunlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

206 RG var bende ya. 1 ay oldu 2004 modeli alalı. Ben performanslı kullanırım arabayı. Basarım yani biraz. Geçende çeyreğin biraz üstü kalmıştı depoda benzin. 500 küsür km yapmışım :D

Palio sporting güzel araba aslında. Tipini seviosan al. Ben de düşündüm bi ara ama 206 manyağı olduğum için gene RG aldım. Palio 120 beygir. Ama performansını bilmiorum tabi. Yedek parçadan rahat edersin o ayrı.

206 CC spor deil lüks araba :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

-Valla dyna bagajı hiç ama hiç kullanmam
-Arabaya 5 kişi bile bindik ben önde rahat olduktan sonra arkanın dar olması diğerlerinin sorunu , ki genelde sırf kız arkadaşım yada tek ben oluyorum..
-Görüş açısıyla ilgili hiç sorun çekmedim..
-Hız konusudunda öyleiyi bi hızlanışı ve yüksek bi süreti yok ama zaten benimde öyle şeylere merakım yok ..
-Benzin yakma konusunu bilemiycem , zaten parasınıda ben vgermiyorum
-Ön panel bacaklarımı biraz kasıo o konuda haklısın..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Sosyal ağlarda paylaş

Dela alacaksan üstüne biraz daha koy 98-99 156 2.5 al. (benzin dert olmazsa)

Apex sen de abarttın ya :) ... Twin Spark ve V6 lar sağlam makinalardır. TS ler varyatör arızası çıkarsa da aşırı hor kullanmadıkça kolay kolay bozulmaz (Tabi Alfalar daha çok ilgi ister ama hakkını da verir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...