Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sunred dünyayı belki de yüzlerce kez kurtarmış bir Japon süperkahramanıdır. Fakat dünyayı kurtara kurtara artık kendinden bile sıkılmış, dünyayı kurtarma işine tövbekar olup motosikletini bile satışa koymuştur (Malum, Köroğlu'nun atı, Polat'ın cipi ne ise Japon süperkahramanları için de motosiklet odur) Kız arkadaşı ile aralarındaki iletişim sorunlarını yenemediği gibibir de bunun üstüne binlerce yıldır dünyayı ele geçirmeye çalışan şeytani organizasyon Florsheim Empire'in yerel lideri Vamp de günaşırı piyonlarını onun üzerine yollayıp bezgin bezgin süper kahraman Sunred'den dayak yer habire. Bu bitmez tükenmez döngü artık Florsheim Empire'in bölüm sonu canavarlarını da vurmuş olacak ki onlar bile rehavete kapılmış, işi gücü bırakıp şehrin gettolarında kirli pasaklı yaşamaya başlamıştır ki bu Vamp için de bir sorundur. Şimdi Vamp'in bölüm sonu canavalarları ile Sunred ister istemez günlük hayatta bolca karşılaşmaya başlamayacaktır. Konusunu bile okumadan ilk bölümünü izleyeyim dedim, 30-40 yıllık sentai/tokukatsu olayına bir nevi yarı saygı duruşu/yarı kafa bulma niyetine yapılmış, çizimleri elle çizilmiş gibi, 12.5 dakikalık kısa bölümlerden oluşan, uzun zamandır beklediğim tarzda bir parodi animesiyle karşılaştım. Yıllardır gördüğüm en kurak sezon olan 2008 sonu 2009 başından gelerek beni şaşırtan, yılın belki de en iyi komedi serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Detroit Metal City'den sonra aradığımı bulduğum, gülme ihtiyacımı karşılayan seri kesinlikle. :D Pek bir nazik villainları ve kabadayı ana karakteriyle gerçekten fazlasıyla güldürüyor. Zaten bölümleri de kısa, çerez gibi bir oturuşta tükettim neredeyse. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 http://tokyotosho.com/search.php?terms=sunred&type=1 böyle komedi serisini zor bulursunuz, hemen indirin izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ahah süpermiş eyvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 İndirdim izledim beğendim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ahaha ending şarkısı süper olmuş. adam sebzeli tavuk güveci tarifi veriyor. "now take off the lid and smell the happiness" 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 baya güzelmiş bu, sağol. ayrıca op ve ed süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ed harika ya tekrar tekrar dinliyorum ve yemek tarifi ya bu!Bir yemek bu kadar güzel tarif edilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 double-post olucak ama ben nerden bulurum bunun op ile ending'ini?O kadar harika olmuş ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Kinkaudonau said: http://tokyotosho.com/search.php?terms=sunred&type=1 Yukarıda verilmişti. Görmedin sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Onlar bölümleri ben baştaki ve sondaki şarkıları soruyorum.Yoksa o bölüm torrentlerinde var mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Pardon yanlış anlamışım. Ben bölümleri soruyorsun sandım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Parasızlık insana neler yaptırıyor... ------------- Şaka maka harika seri ve herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyoruz. bir arkadaşla ortaklaşa çevirisine başladık. Haftalık çevireceğiz. İlk bölüm yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bizi yıllarca gerçeği çarpıtarak anlatıp yalanlarla kandırmışlar meğersem. Meğer onların bile eve ekmek götürme derdi varmış da haberimiz yok. Eşsiz konsept bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Çeviriler ne zaman geliyor? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dün 16'yı izlemiştim ki sabah son bölüm RAW'ini üzülerek gördüm. ANBU elini hızlı tutar umarım. güz sezonunda bittiğine üzüldüğüm tek seri bu olacak kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ve ve ve benim için yılın animesinin 2. sezonu 3 Ekim'de başlıyor! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aa ben bunu izliycektim unutmustum iyi oldu upladığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ANBU çevirmeye başladı yeni sezonu 27-28 diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 oh be nihayet. izledim süper geldi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar