Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Astro Fighter Sunred

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Sunred dünyayı belki de yüzlerce kez kurtarmış bir Japon süperkahramanıdır. Fakat dünyayı kurtara kurtara artık kendinden bile sıkılmış, dünyayı kurtarma işine tövbekar olup motosikletini bile satışa koymuştur (Malum, Köroğlu'nun atı, Polat'ın cipi ne ise Japon süperkahramanları için de motosiklet odur) Kız arkadaşı ile aralarındaki iletişim sorunlarını yenemediği gibibir de bunun üstüne binlerce yıldır dünyayı ele geçirmeye çalışan şeytani organizasyon Florsheim Empire'in yerel lideri Vamp de günaşırı piyonlarını onun üzerine yollayıp bezgin bezgin süper kahraman Sunred'den dayak yer habire.

Bu bitmez tükenmez döngü artık Florsheim Empire'in bölüm sonu canavarlarını da vurmuş olacak ki onlar bile rehavete kapılmış, işi gücü bırakıp şehrin gettolarında kirli pasaklı yaşamaya başlamıştır ki bu Vamp için de bir sorundur. Şimdi Vamp'in bölüm sonu canavalarları ile Sunred ister istemez günlük hayatta bolca karşılaşmaya başlamayacaktır.

Konusunu bile okumadan ilk bölümünü izleyeyim dedim, 30-40 yıllık sentai/tokukatsu olayına bir nevi yarı saygı duruşu/yarı kafa bulma niyetine yapılmış, çizimleri elle çizilmiş gibi, 12.5 dakikalık kısa bölümlerden oluşan, uzun zamandır beklediğim tarzda bir parodi animesiyle karşılaştım. Yıllardır gördüğüm en kurak sezon olan 2008 sonu 2009 başından gelerek beni şaşırtan, yılın belki de en iyi komedi serisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...