arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 http://img395.imageshack.us/img395/2351/damagestv3.jpg İkinci sezonunu yarılamış muhteşem dizi. Başrolde Glenn Close ve Rose Byrne (tanımıyoruz). Ted Danson (Cheers), Zeljko Ivanek (ehmm bütün diziler), Tate Donovan (The OC) gibi isimler yan rollerde. İlk sezonu geçen sene said: Emmy Outstanding Lead Actress in a Drama Series Outstanding Supporting Actor in a Drama Series Outstanding Casting for a Drama Series Golden Globe Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama ödüllerini kaldırdı. said: Damages is a legal thriller set in the world of New York City high-stakes litigation. The series, which provides a view into the true nature of power and success, follows the turbulent lives of Patty Hewes, the nation's most revered and reviled high-stakes litigator, and her bright, ambitious protégé Ellen Parsons. Avukatlık konu değil dekor. Entrikalarla bezenmiş bir senaryosu, zamanda hoplayan bir kurgusu var. http://www.imdb.com/title/tt0914387/ http://www.tv.com/damages/show/58333/summary.html?q=damages&tag=search_results;title;1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ve kötü eleştiri üzerine kötü eleştiri alması genel seyrediciden çok vahim. kaliteye karşı insanlar ben anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 2x05 efsanevi ve muhteşem bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 henuz izlemedim ama baya bi "inanilmaz heyecanli" yorumlarini gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Çıkmış 2. sezon bölümlerini yeni bitirdim. 2x05 ve sonrası o kadar iyi ki. Devamlı WTF anları yaşatıyor. İlk sezon güzeldi ama bu kadar güzel değildi. Bugün 2x10 çıkacak, heyecanlanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 aha yeni dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ilk sezon çook iyiydi, 2 oturuşta bitti 13 bölüm. 2. sezona daha yeni başladım yavaş gidiyo şimdilik, hareketlenmedi işler ve diğer sezonun başı gibi şimdilik herşey tahmin edildiği gibi ilerliyo. ozellikle 2. sezonda rose byrne a kıl olmaya başladım, umarım toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 2x5-6 inanılmazdı, herkes izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ilk sezon inerse ben de izleyecem. zorla damı rapidshare e yönlendiriyorlar yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Rapid hayatın gerçeği ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 küfür ede ede rapid aldım şaka gibi >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 torrent ellerinizden öper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi nerden çekiosun 10 tane torrent sitesine üyeyim yok yani seed yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben damages i mininova dan çekmiştim 2 3 ay önce :D ben indirince 1 2 bölüm izleyip silmiştim pişman oldum şimdi :D artık yazın izlerim şuan baktım hala da var dvdrip full 1.sezon 120 seed 250 leech var hatta 2.sezon hd olarak düşmeye başlamış iyi olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sevdim ilk bölümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Komple indirdim son bölümüne kadar arcane, iyi çıkmazsa senden bilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Baggio, yanlış anlama hocam da sen genel olarak beğenmiosun çoğu şeyi zaten. arcane' in suçu yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Neyi beğenmemişim yav :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Epeydir böyle bir dizi izleyememiştim. En azından Shield' den sonra. Süper bir sezon finaliydi, yorumlara göre ikinci sezon daha bombaymış. Ağzımız açık izleyecez herhalde. Süperdi tek kelimeyle, birinci sezon finali on numaraydı. Revenge, payback... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Şimdiye kadar ilk sezondan daha iyiydi. Sezon finaline iki bölüm kaldı yani kopma noktasına geldi ve ne olacak en ufak bir fikrim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 4 bölüm çektim, nargileyi hazırladım, ateşi yaktım. abanacam birazdan 4 bölüme çok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben de beğendim bu arada, baktım yazan yok hortlatmıyım dedim :p (Daha ilk sezonun ortalarındayım ama, ağırdan alıyorum, spoilera dikkat aman.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 süper süper izle, çok sağlam bir dizi. lost gibi adamı delirtmiyor da, ama meraklanıyorsun fln güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2x12Tom nasıl patladı öğrenmiş olduk. İnanılmaz bitti, Purcell'in hikayesinin tamamını öğrendik. Yalnız hala Patty vs. Ellen nasıl o hale geldi ve bunlar olurken Wes neredeydi en ufak bir ipucu bile yok. Kaldı 2 bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Final süperdi :D Resmen ters köşeye yatırdı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar