Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ya guitar hero ya da sing star almayı planlıorm gitarlı ya da mikrofonlu.. Hangisini tavsiye edersiniz? İlk derhal guitar hero almalıyım die düşünüyordum hatta ps alma nedenlerimden ama sing star da harika duruyor bu oyunu deneyen oynayan varmı? Bir de guitar hero nun hangi versiyonunu tavsiye edersiniz, sonradan şarkı dl eklemek mümkünmü ayrıca? Guitar hero bundle paketlerinin arasında ciddi fiyat farkları var örneğin shopto.com aerosmith paketi 32 sterlin=77.120 TL iken play-asia'da fiyat 80 dolar = 130TL'ye geliyor... Aynı şekilde sing star almaya kalkarsamda güzel bir fiyat farkı var 2 site arasında..shopto.com u oyunları nerden almalıyım topicinde biri tavsiye etmişti siz neler düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kişisel görüşüm, singstar tek başına oynanacak bir oyun değil, çok kişi varken özellikle zevkli olan bir oyun ama tek başına oturup da oynamam ben olsam sırf bu nedenle guitar heroyu tercih ederdim yerinde olsam(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Singstar da sadece sadece mikrofona şarkı söylersin. GH: World Tourda şarkı+gitar+bateri bide eğer ekstra gitarın varsa bas var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Peki guitar hero'da aynı anda 2 kişi çalabiliomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ekstra gitarın yanında davul ve mikrofon varsa 4 kişi bile çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ozaman güle güle singstar hoşgeldin guitar hero=) nereden hangi versiyonunu almalıyım onuda söylerseniz hemen sipariş vereyim..yeni şarkıda indirebileceim bi versiyonu varsa daha iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-15-guitar+hero-70-2uej-43-bm.html şunu alsam sorun yaşarmıyım sizce herhangi bir aşamada?(gümrükte veya oyunu çalıştırmakta). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 oyunu çalıştırmakta bir sorun yaşamazsın fakat gümrük kısmını bilmiyorum, bu kadar büyük bir paket ısmarlamadım daha önce edit: oha fiyat çok iyiymiş yannız, ben de mi ısmarlasam(: edit2: şom ağzıma zıçayım, kargo 68 dolar en düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 omg ölemiymiş=( tanıdığa kargoyla fln yollatsak yine gümrük iş çıkarırmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 öyle sorun çıkacağını zannetmiyorum da, hong kong dan gelen tanıdık olması lazım :p yada az kargo tutacak biyerden gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar