Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İzmir karşıyaka ve bende var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 buldum cdyi..yinede teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Banlıydım yazamamıştım :) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bi yazı okudum Avrupa labyrinth US de kullanabiliyomuyum anlamadım? eğer aldığım expansionlar yalan olmycaksa tekrar başlıyabilirim daoca warhammer oynamadığım zamanlar tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 EU icin aldığın cd ler ve CD key ler eu için geçerlidir herhangi bir şekilde US serverlarinda oynayamazsin..ki bu aralar öyle inanilmaz pahali değil oyun..toplamda 70-80 lira gibi bi miktara tum expansionlari alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Biz 2 ns duo yapıyoruz katılamazsınız bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dogums said: EU icin aldığın cd ler ve CD key ler eu için geçerlidir herhangi bir şekilde US serverlarinda oynayamazsin..ki bu aralar öyle inanilmaz pahali değil oyun..toplamda 70-80 lira gibi bi miktara tum expansionlari alabilirsin Ah be abicim 80 lira vermek sadece derdim olsa anlarım ama gül gibi scout gitti 6L7 ona yanıyorum bi o ayarda Paladin vardı bide gear falan en iyi dropları kovalayıp almıştım o laby de :( yoksa bu oyunda bi ayrıdır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Gelin USA'e bu yaz ya eğlenicez fg yapabilirz dragon raidlerle falan kasarız rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 evet arkadaşlar US serverlarinda buluşmak mantıklı olur kanımca..devonda ciddi bir population artışı oluyo her geçen gün..Super Cluster olayinida yaparsa mythic ciddi bir oyuncu dönüşü yaşanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Devon'da hangi realmdesiniz. Ben geri dönecek olursam sıfırdan başlayacam Devon'da. Önceden Classic-Mid'de oynuyordum hep. Yığınla karakter, eşya yalan oldu popülasyon yüzünden :( Bir de buff botsuz devonda zor olmaz umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 devonda hibernia oynuyorum aslinda..ama albiondada paladinim var ve middede healer kasmaktayim su anda..3 realmdada oynayabilirim yani..buffbotsuz zorlanabilirsin biraz cunku buff bariz bi fark yaratiyo acikcasi..ama etraftan bulmaktada gucluk cekmezsin..su an bot accountum kapali fakat buff bulmakta sorun yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Devon'da druidim ama öss günü açtırıcam acc'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 topluca konusup bi karara bağlayabiliriz hangi realmda oynicağimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 edit: değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ben indirdim triali . Çalıştırmaya kalkıştığımda yanıt vermiyor :/ Usbye attım belki vistada bir sorun vardır diye . Xp'li bir bilgisayara attım şuan yüklenio :/ Anlamadım ki ne oluyor ? Vistayla sıkıntısı mı var bu meretin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ya bu us de full download yok mu arkadaşım ? bu ne böle parça parça yok yeni oyun motoru yok teker teker expansionlar. istemiyorum free trial falan direk oyunu verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Malesef, tek bir dosya ile butun expensionlari indirebilecegin bir site benim bildigim mevcut degil. 500 er mb zaten cok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aktif olarak oynayan bir arkadaş bana bi realm tavsiyesinde bulunabilirmi? populationa gore siraladigimda geceleri 2800 civari oyuncu oluyor. gozlerim listede devon u aradi yanlız oyle bi sunucu yok, cluster dediginiz sey saniyorum sunucu grubu, fatak o sunucu grubunun altındaki sunuclardan birinde karakter actigimizda diger sunuculardada oynayabiliyormuyuz, aynı grup icerisinde? yada en temizi oynayan bir arkadas server /realm ismi verip benimle irtibata gecebilirmi? zira gecen seneler oyun kesfetme arzumu koreltmis olucak ki su an pek eglenemiyorum tek basıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 imamizer, Ayni cluster altinda bulunan serverlardaki oyuncular beraber grup yapabilirler. Ben ve 3-4 turk arkadasimiz isten vakit buldukca aksamlari Kay-Midgarddayiz.Karakter adini verirsen oyuna girdigim zaman ekliyebilirim gerci su anda is yogunlugundan account not active. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hala oynuonuz mu siz bu oyunu :) 1 ara başlıyım dedim 50 tane paket çıkmış dediler soğudum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 nerde birleşio birleşse bile şuraya baksana ... realms: 557 North America 0 GOA Europe 557 Worldwide Last Updated: 9/11/09 05:35 AM bu ne yaw , bu ne yaw , bu ne yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 557 kişi nerdeyse tamamı actionda oluyo ama yeni karkater kmse kasmadığı için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 la hatırlamıon mu sadece merlin 2000 küsür kisi görüodu ... eskiden italya serverinde oynuoduk duruomu orası hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 La USA serverına geçmemizin nedeni İtalyan serverının kapanmasıydı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yok italya serverinin patchlerinin geriden gelmesiydi sonra kapandımı bilmiyorum ama asıl sebep patchlerin geriden gelmesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar