Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAoC Geri Donus... (Geri donmek isteyenler veya yeni baslamak icin)

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
EU icin aldığın cd ler ve CD key ler eu için geçerlidir herhangi bir şekilde US serverlarinda oynayamazsin..ki bu aralar öyle inanilmaz pahali değil oyun..toplamda 70-80 lira gibi bi miktara tum expansionlari alabilirsin
Mesaj tarihi:
dogums said:
EU icin aldığın cd ler ve CD key ler eu için geçerlidir herhangi bir şekilde US serverlarinda oynayamazsin..ki bu aralar öyle inanilmaz pahali değil oyun..toplamda 70-80 lira gibi bi miktara tum expansionlari alabilirsin

Ah be abicim 80 lira vermek sadece derdim olsa anlarım ama gül gibi scout gitti 6L7 ona yanıyorum bi o ayarda Paladin vardı bide gear falan en iyi dropları kovalayıp almıştım o laby de :(
yoksa bu oyunda bi ayrıdır benim için.
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar US serverlarinda buluşmak mantıklı olur kanımca..devonda ciddi bir population artışı oluyo her geçen gün..Super Cluster olayinida yaparsa mythic ciddi bir oyuncu dönüşü yaşanabilir..
Mesaj tarihi:
Devon'da hangi realmdesiniz. Ben geri dönecek olursam sıfırdan başlayacam Devon'da. Önceden Classic-Mid'de oynuyordum hep. Yığınla karakter, eşya yalan oldu popülasyon yüzünden :( Bir de buff botsuz devonda zor olmaz umarım...
Mesaj tarihi:
devonda hibernia oynuyorum aslinda..ama albiondada paladinim var ve middede healer kasmaktayim su anda..3 realmdada oynayabilirim yani..buffbotsuz zorlanabilirsin biraz cunku buff bariz bi fark yaratiyo acikcasi..ama etraftan bulmaktada gucluk cekmezsin..su an bot accountum kapali fakat buff bulmakta sorun yaşamıyorum
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben indirdim triali . Çalıştırmaya kalkıştığımda yanıt vermiyor :/ Usbye attım belki vistada bir sorun vardır diye . Xp'li bir bilgisayara attım şuan yüklenio :/ Anlamadım ki ne oluyor ? Vistayla sıkıntısı mı var bu meretin ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu us de full download yok mu arkadaşım ?

bu ne böle parça parça yok yeni oyun motoru yok teker teker expansionlar.

istemiyorum free trial falan direk oyunu verin bana.
Mesaj tarihi:
aktif olarak oynayan bir arkadaş bana bi realm tavsiyesinde bulunabilirmi? populationa gore siraladigimda geceleri 2800 civari oyuncu oluyor. gozlerim listede devon u aradi yanlız oyle bi sunucu yok, cluster dediginiz sey saniyorum sunucu grubu, fatak o sunucu grubunun altındaki sunuclardan birinde karakter actigimizda diger sunuculardada oynayabiliyormuyuz, aynı grup icerisinde?
yada en temizi oynayan bir arkadas server /realm ismi verip benimle irtibata gecebilirmi? zira gecen seneler oyun kesfetme arzumu koreltmis olucak ki su an pek eglenemiyorum tek basıma.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
imamizer,

Ayni cluster altinda bulunan serverlardaki oyuncular beraber grup yapabilirler.

Ben ve 3-4 turk arkadasimiz isten vakit buldukca aksamlari Kay-Midgarddayiz.Karakter adini verirsen oyuna girdigim zaman ekliyebilirim gerci su anda is yogunlugundan account not active.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...