Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Layne'in hastasiyim herkes gibi, o ses olmadan asla tam olmucak ilk basta bunu soyleyeyim. O tartismalara girmeyelim yani. Efendim yeni album geliyor ve gorunuse gore gumbur gumbur geliyor, dinleyin sunu: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52068337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 OMFG! Süper laaan (tu) ahaha öbür videolar bombaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yazın tura da çıkarlar, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ohh yeezz,milletin gaza geldiğin sezondayız sanırım.samael de yeni album cıkarıyormuş oh lağğ lağğ dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 That recognizable sound is back... haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İlk çaldığı şey arabesk melodilerini andırmıyor mu ya ehueh Sound muhteşem ya, daha bir metal olmuş. Cantrell hep diyordu ya biz heavy metaliz diye, işte budur abi. Sanki Machine Head Soundgarden coverlamış gibi, öyle bir grup Alice in Chains. Her gün o kısacık videoyu tekrar izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bu yıl pearl jam'de albüm çıkarıcak sanırım güzel bir yıl olacak,turneye çıksınlar görelim grunge efsanelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Tuna aynen abi, her gun dinliyorum, mukemmel lan mukemmel uhuhuhu ciksin album Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 tam "i stay away" dinlerken topiki görmek enteresan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ahahah Dave Grohl olmasa bi işin içinde şaşardım... daha ilk sahne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gaza gelmeyin bir gelişme yok eheh. Niye yok ama yahu? Sitelerine baktım 13 Nisan tarihli şöyle bir mesaj var: said: As most of you who have been paying attention have already figured out, the new Alice In Chains album is finally complete. Hadi ama Cantrell gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar