razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hep ulan benim neden eski üyeliklerim yok, 2000lerde napiyomuşum ben diye kasıyodum. sonra bir an aklıma bişi geldi. googleda eski (ama çok eski) nickimi arattırdım. oynanasa.com'da 2000 kayıtlı hesabımı buldum(o zamanlar büyük ihtimalle sanane.com du). o zaman kullandığım şifreyide biliyorum ve giriş yaptım. kullanıcı ismi değiştirmede varmış. artık girip ulan siz yokken ben vardım diye karizma yapabilicem. patide yapamıyom ama orda hıncımı çıkarabilirim. gerçi oyun falanda oynamıom ama olsun 2000 kayıtlı üyeyim lan. işte böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 :D ben de 2004lü var sanzuman@1234 diye id.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 2 tane 2000 varmış bende fggds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ama burda sen yokken ben vardım razzRaziel. Üzülmelisin >:D< . Neden kastın abi bu kadar :D, arada işe yarıyo tabi de o kadar da önemi yok hani. Sen madalyalarınla daha çok prim yapıyosun bana göre :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar