SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bursa otogardan suareye nasıl gidebiliriz gece 12 gibi otogara geri nasıl dönebiliriz(taksi ne kadar yazar?) eskişehirden bursaya gidecez ve bursayı pek bilmiyoruz geçen yıl uludağın şenliklerinde gezmiştik 1 gün okadar. yardımcı olacak patiler vardır illaki (:P) konunun yeri hakkında emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Otogardan gündüz aşağı yukarı heryere otobüs mevcut. Otogarın hemen çıkışında sağa baktığında otobüs durağını göreceksin. Oradan ataevlere( bursa suare orada ) otobüs kesin vardır. Dönüş için şöyle bir durum var , bursa terminalin en nefret ettiğim yanıdır.. eğer 12 den sonraya kalırsanız otobüs bulma şansınız düşüyor. Bu yüzden 12 yi geçmemeye bakın. En azından gündüz bindiğiniz otobüs şoförüne ya da oradaki hareket amirliğine sorun ataevlerden en geç kaçta otobüs var diye , söylerler. Otobüs vaktini kaçırdınız diyelim o saatte taksi otogara biraz fazla yazacaktır. Tahmini 40-50 tl yi bulabilir. Gündüz götür ayaklarını yerse taksici , 25 le filan yırtarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bildiğim kadarı ile gece sadece 38nolu otobüs çalışıyor. O da Kent Meydanı, Zafer Plaza, Heykel, İnönü Caddesi diye tur atıyor. Çok taksi parası vermek istemiyorum diyorsanız ataevlerden heykele gelin ordan otobüse binin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 peki şöyle bişe sorayım kamil koçun gece otogara servisi falan varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Servis diye bi olay yok Bursa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ankara gibi yani anladım. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ben Bursalıyım ben bilmiyorum Suare diye bir yer neresi orası? O.o kat3'ün üstündeki yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Malt :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bursa da 4 sene okuduk mezun olduk ne kat 3 vardı ne suare. Biz mezun olduk güzel mekanlar açılmış. Şimdi çalışmaktan vakit bulamıyoruz hiç bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bursa square diye okudum özentilere bak demek için girdim fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Aket-Atum said: Ben Bursalıyım ben bilmiyorum Suare diye bir yer neresi orası? O.o kat3'ün üstündeki yer mi? Abi hiç mi gezmedin bursada,heykel-fomara-altıparmak-kent meydanı çevresinde sürekli olarak bursa suare konser tabela ları var.Yarın akşamda Kıraç geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Kıraç'ı görüne bilinçaltı otomatikman umursamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 95 numarali otobuse biniceksiniz. ataevler yaziyo uzerinde sofore soylersiniz pazar alaninda inicez die suare pazar alaninin yani hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 dünkü aveanın konseri için gitmiştik güzeldi iyi oldu.suare sağlam mekanmış iyi ses sistemi var beğendik. altıparmaktan otobüse bindik 20dk sonra yine altıparmaktaydık bize bu ders oldu karşıdan binmek lazımmış. birde heykelin orda gündüz 4de bali çekenler vardı şaşırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar