Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 brightness kıs dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ben fetch kapadım (çok işime yaramasına rağmen, ne yapalım), brightness evdeyken ve dizi izlerken hariç %15'te falan tahmini, etrafta net yoksa WiFi kapalı, BT ve 3G zaten kapalı, ihtiyaç olmadıkça SSH bile kapalı. Harika değil ama eskisinden daha iyi olduğu kesin. Fetch'i saat başı yapsak bile olmuyor mu, direk timerın kendisi mi o kadar pil yiyen, nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 herkes fetch cok degistirdi demis, bana garip geldi.. benim ilk basta 15 dakikaydi, bir sure kullandim, sonra ofisteyken rahatsiz ediyor diye 30 dakikaya aldim, arada bir fark goremedim. edge uzerindeyken mi etkiliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 4 gundur sarj etmemisim ben, yeni taktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 brightness ve wifi kicks ass diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mail fetch 15 dk idi aldigim günden itibaren 1 - 1,5 gün sarj sürem vardi, simdi kapali manuel 3 - 4 gün idare ediyor, tabi kullanima bagli, ben bu kadar fark edecegini düsünmemistim ama resmen izdirap cekmisim öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar