Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölmeyen horse...

ronqueror

Öne çıkan mesajlar

said:
ronqueror, 17 Mayıs 2004 07:48 tarihinde demiş ki:
Bineklerin altına yazıyorum bunu ghostlarla alakası yok ki :)
Nebulada da böyle çözmüşler gibi gözüküyor...

hmm tamam yanlış anladım ben :) bu arada nebulada o bug yakın bir zamana kadar fixli değildi. yani su an public olan scriptlerinde fixli değil[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ronqueror, 16 Mayıs 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Sonunda çözdüm ekrana giren herşey spherede clicklenmiş gibi kabul ediliyor, bu atlarda ekrandan birkere çıkıp girmeden oluşmuyor, fixide şöyle;
bütün bineklerin altına yazın
on=@click
if (=0)
remove
return 1
endif
teşekkür ediyorum herkeze...

// Eger bunu yaparsan atın üstüne click ed,ldigi zaman silinir,bunu ögrenen playerlar click lemedende olayı hallederler en iyi çözüm bineklerin altına

On=@death
src.remove
dir ama bir deniyeyim sonra söliyeyim sen böyle bi dene bence[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gumm, 17 Mayıs 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
said:
ronqueror, 16 Mayıs 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Sonunda çözdüm ekrana giren herşey spherede clicklenmiş gibi kabul ediliyor, bu atlarda ekrandan birkere çıkıp girmeden oluşmuyor, fixide şöyle;
bütün bineklerin altına yazın
on=@click
if (=0)
remove
return 1
endif
teşekkür ediyorum herkeze...

// Eger bunu yaparsan atın üstüne click ed,ldigi zaman silinir,bunu ögrenen playerlar click lemedende olayı hallederler en iyi çözüm bineklerin altına

On=@death
src.remove
dir ama bir deniyeyim sonra söliyeyim sen böyle bi dene bence

Dostum açıklamasını yaptım, spherede ekrana giren her canlı bir kere clicklenmiş gibi kabul ediliyor, bu atlarda ekrandan bir kere çıkıp girmeden asla oluşmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...