Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Selamlar. Evde eğlence amaçlı bir localhost kurup Joomla templatelerini kullanarak saçma sapan şeyler yapmak istedim. Fakat sorunlar bu konuda da peşimi bırakmadı. Efenim, 3 tane localhost programı kurdum, easy php, wampserver, bir de xan bişiydi. Hiçbirisinde de başarılı olamadım. Öncelik Joomla kurulum sayfasında 2. basamağa gelemiyorum çünkü parola hatalı diyor, fakat baktığım guidelarda mysql parolasını boş bırakın diyor. Kendim şifre koyayım dedim olmadı tabi gene. Niye böyle oluyor derken EasyPHP nin MySQL ı açamadığını gördüm. Apache sorunsuz çalışıyor fakat MySQL çalışmıyor. Çalıştır dediğimde: "Mysql beklenmeyen şekilde sonlandı!" hatası alıyorum. Wampserver da çalıştırmıyor. Biraz baktım googledan, port sorunu olabilir diyorlar. Fakat nasıl hallediceğimi bilmiyorum konu hakkında hiçbişi bimediğim için. iis demiş birileri, o nedir, var mı dır bilgisayarımda, o da sanırım soruna yol açabiliyormuş. Bir yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 http://downloads.joomlacode.org/docmanfileversion/1/6/0/16087/1.5_Installation_Manual_version_0.4.pdf burada kurulum yardımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Baktım hocam hepsine, mysql sorusuna cevap yok ne yazık ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Daha önceden sql kurmuşsan easy nin kullandığı portu proğram kapattığı için çalıştıramıyorsun. Mysql varsa kaldırırsan proğram çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yok abi daha önceden hiç böyle şeyler kurmadım sorun nedir ya. portu boşaltmanın başka bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ya cok abuk olacak ama format at... 3 farkli yol takip etmeden once bir oncekini tamamen temizlenmen gerekiyor. Bilgisayarina kurdugun seylerin nereye ne artik biraktigini bilemiyosun sonra basin agriyo. Normal sekilde XAMPP indirip kurarsan dogrudan calismasi gerekli. Ha yanniz ayarlarla oynamadan once bilimum README dosyalarini oku. Bir de bu tip seyleri kurmadan once hdd image'i external bir yere kaydetmek en akillicasi. Boylece hata yapinca geri yukleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abov abi ne formatı yaf. ülen çok kötü oldu, ne biçim iştir. format beni kasar hehe neyse artık yapmayalım, başka bir yol çıkar elbet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 fwall antivirus filan varsa kapat hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ulan ne saçma sapan iştir, 1023910239 kere tıkladım çalışmadı. Bekledim 1 kere tıkladım oldu, kurdum joomlayı da ::o hiçbirşey yapmadım yani, kendi kendine düzeldi... bozulmasa gene bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yav temalara bakıyorumda, doğru düzgün birşey yok. Kendim tema yapamaz mıyım grafik bilgisi mi gerekir? Cafe-restaurant tarzı bir işletme için site yapmam gerekiyorda. Zor mu, yoksa hiçbişi bilmiyorsan hiç uğraşma free temalara mı aban diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bayıl 50 dolar Jomlart a gir. Kafana göre takıl. :) http://www.joomlart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 wamp kur. diğerlerini sil. sonra localhost a gir. veritabanı yarat. veritabanı ismini kullanıcı adını ve şifreni unutma. joomla kurulumunu başlat. bir problem çıkmayacaktır. ancak. mkportal varken. joomla da ısrarın neden. en basiti mkportal (bence en güzelide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 mkportal ın ne olduğunu ilk defa duyuyorum hehe. hocam web sitesi yaratma hakkında bilgim "0". mkportala bakim, joomla kolay dediler ona geçtim heahah html bilgim paticikteki said: la sınırla :) biraz baktımda, sadece portal mı yav? yukarıda açıklamıştım pansiyon-restaurant sitesi için uğraşıyorum ben resimler fln. çok amatörce görünmesin diye derdim, web sites yapamaz mıyık bununla? örnek olarak mesela http://www.sinemishotel.com/ şunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Joomlanın bir zorluğu yok. Localde 2 gün kurcala standart şeyleri öğrenirsin. Ücretli temaları çok profosyonel. Popüler bir sistem olduğu için tonla eklentisi teması var. Bir sürü de kaynak bulabilirsin. Zorlanmazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Abi tema yükleyemiyorum daha. Ne bileyim basit aslında, tek interfacede herşeyi koymuş adamlar. FTP olayını yapamadım daha hehe 1.0x e döneyim olur belki. Folloş oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ftp ye gerek yok ki. Gerek olsada hostun verdiği kullanıcı adı şifresini girdinmi otomatik tanımlıyor joomla. Tema kurmak için. Eklentiler-Kur kaldır dan dosya paketi yükle kısmında zipli dosyayı pc nden göster kur de kuruyor. :) Sonra Şablon Yöneticisinden değiştirirsin. 1.0 a dönmen gereksiz. Zaten sonraki sürümleri geriye doğru uyumlu joomlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar