Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 arkadaşlar bu başlıkta söylediğim iki dosya şu andada bakıyorum cfosspeed in traffic menusunden deli gibi bişilere dns atıyolar. durmadan calısıyolar bişi yapıyolar. hayır virüs desem virüsüde taratıyorum durmadan virüs falanda cıkmıyo. bu nedir bunu ben nasıl engellerim ne yaparım varmı daha once bunla karşılaşan birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bildiğim kadarıyla bunlar olması gereken dosyalar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 firewall a bak tanımadığın bir program görürsen ayrıcalık tanınmış ayrıcalığını sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 herhangi ayrıcalıklı bişide yok. firewallı kontrol ettim. tamam abi normal olması gereken dosyalarda abartı bi şekilde saldırıyolar yani. trafficte normalde atıyorum bi opera bi msnmsngr.exe bilmemne 4 5 tane dalga var. bi bakıyorum traffic menuye 25 tane services.exe. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 win32 jeefo yiyince olmuştu aynısı. kesin çözüm format. olmazsa googleda arat biraz bi çözümü var, o da işe yararsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bisn bisn, panik yok. vista denen meretmi kullandığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar