Resh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Herkese slm Ben İce wizzard bi char yapmak istiyorum yeni açıcam charı acaba hangi ırk la başlayıp statları nasil dağıtmalıyım... birde ideal bi ice wizzard template i nasil olmalı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 http://vnboards.ign.com/Albion_Elementalist_Professions/b20905/52022025/?0 bu linkte aradığın cevapları bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 avalonian, 10 intel/dex/con 50ice 20 sanirim earth . tavsiye ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Simdi briton olmanın sebebi başta ilk hedef olmamak ikinci planda ise yüksek con.Benim tavsiyem eğer kay da oynuyorsan 40 a kadar fire gidip(hem solo yaparsın hem bg larda rahat gidersin)40 ta ice a respec etmen ama baştan söliyim ice wizard oyanamak eğer seni guard eden biri yoksa cidden zor zamanlamaları çok iyi ayarlman lazım..Zaten sanırım 3l5 te moc alıyosun o zaman bitiyor olay :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 40 a kadar fire gidip 40 ta ice olsa ? ac de deli ice arıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben ne dedim ?[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bence wizard açma abi üzülürsün :P frontierde free rp olarak dolaşıcaz söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ...[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 oncelikle o movie toa oncesi ve drimacus ta moc+purge+volcanic pillar+concentration var en azindan. buna AA3 u de ekle = 58 puan = 1580000rp = 6L8 en kotu ihtimalle. tamamen geçersiz bir movie o artık bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hatta bence danısıklı dovus o, bazi falso yanlari var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bg var artik daha ne olsun 1ice wiz 1bg pally alicaksin gruba wize dalmaya gelenler vuramayip pally gecseler dahi olecekler her ihtimalle ben bgmi aliyim cikariz beraber fg dovmeye :p[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya ben rr 3 wizardımla low rr stealtherları sololuyorum ya üzerimdede öle aşırı bişey yok yani %7-8 faster casting var sadece[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Arkadaşlar nedir bu ice wizz tutkusu? bana söylermisiniz mage classlarda range spell spec neden ilgi görmüyor? kay albda herkes tutturmuş ice wizz diye zerg vs zergde paso ölen biz oluyoruz bu sebepten. ayrıca 40 a kadar fire öneririm.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ice wizard iyi oynarsan albion ın en iyi caster ı bence ben sahsen ilk emaine gittğimde apışıp kalmıştım ama sonradan yeni bir bar düzenlemesi ve pan cam alıştırmasından sonra baktımki artık eskisi gibi ölmuyorum bende :) hatta tenha zamanlarda soloya çıkıyorum[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 albionda ve genelde en komplike ve oynanabilir camasirli buyucu sorcererder benim dusuncemde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Evet biraz sorc ta oynadım sorc un daha fazla büyüsü var sık kullanılan pet var AMA.. Pbaoe oyunda cast etmesi en zor spelldir bence ve zamanlama ayarlamak cidden oyunculuk gerektirir[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 zaten sorun ölmek yada ölmemek değil, neden ice wizz??!? nefret eder oldum ice wizzlerden, pbaoe den başka bişi yaptıkları yok birde bazen snare ediyorlar tabi onuda pbaoe atmaktan zaman bulurlar ve akıllarına gelirse yapıyorlar. bence fire gibi bi spec dururken ice çok anlamsız çünkü insanlar bunu anlamak istemiyor ancak albion range spell magelere resmen aç ve katılıyorum sorclar gerçekten iyi bu bakımdan.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Boltlar 20 sn timerlı ve miss block parry vs var tanklara karşı kullanışsız...[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ranged caster için wiz e gerek yok bence. body sorc. bolt range den mezzedip spec dd lerle çok rahat indiriosun. ayrıca sıkışırsan MOC lifetap yapıp yırtabiliosun.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ice wizardlar pve disinda oynanamaz oldu genelde hickimse savasta mezildikten sonra bile bi ice wizardin pbaeo siyle olmuyor. hele yuksek rankler icin cerez halinde ice wizardlar..Moc up oldugu surece bisiler yapabilirsin oda karsidakilerin insafina kalmis , main assistle tanklar bile 1 sn de yigilirken wizardlar zaten arada kayniolar. En azindan range atak yapan buyuculer grubun bi miktar arkasinda durarak yasam surelerini uzatirken ice wizardlar cengaver gibi mezlenen grubun arasina girip hem mezi bozuyolar hemde canlarindan oluyolar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ice wizard zaten combatin başında dalıyosa ortama o n00b tur biraz ben şahsen tank yoksa yanımda direk uzaklaşıyorum sory yoksa ae root atıyorum resist debuff yapiyorum savaşın ortalarına doğru canı azalmış zavallılara giriyorum zaten 2 defada ölüyolar....[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 artik ole bodoz savaslar olmuyo, nuker seni focusluyo yiosun 600 dmgini 2sn de dusuosun olay bu. Ya da bi anda insta mezzini yiyip bg de yoksa stun falan filan tanklar ustune abarti dalio ne moc ne heal ne guard kurtarir seni.Purge demeyin tum grp mezzli ve tankiniz da uyuyoken tek basiniza pek fg kesemiosunuz.Moc acip kahramanlik yapanlari stunnliolar.. Hele bu lagda wiz hiç onermem.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: BonePART, 15 Mayıs 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Neden ice wizzy? 1. PvE acisindan: dogru duzgun aggro managementle 2 3 dakka surucek bir mob grubuyla savas pbaeyle 15 saniye surmez. 2. PvP acisindan: Mezzlenmis bir grup adami hizl,ica ve efektif sekilde oldurmek gerek 2 secenek var ya tek te k oldurursun o zaman deti olanlar cabu kurtulur 2 secenek pbae ile ortalarina girer saniyede 800 dmg koyarsin 3 max 4 castingde herkes olur. 3. Keep almada ve keep defansda pbae sorunludur eger defans yapan gruta yeterince pbae warsa once kapida rp ye doyar ardindan lord rooma cekilip merdiveni kana bulursın. 4. Hib casterlari enchanter ve eldritchdir. Hepsi mana kimse gidip void almaz, yane ortam pbae kaynar rekabet gerek. 5. HAYVAN gibi dmg koyarsin oynaması cok zordur ama pbae pvpde ilaçtır resmen. Ben her zaman grupta pbae warsa hasta olurum yane 10 kati hizda 10 kati kolaylikta oldurmek varken neden fire wizzy alam ki. Ayrica renged kascaksam belginde dedigi gibi sorc acarim 1 2 fazla dd atarim ama elimde deli gibi cc de olur enden fire wizzy acam. Ice olarak rvr de 800 dmg? moba daliyorsun sanirim. millet resistin .okunu cikarmis %50 filan geziolar nereye 800 dmg veriosun. fire wiz de haklisin ben 313(-279) gibi bi nuke dmgini gordukten sonra fire wizin tamamen gereksiz oldugunu anladim. Böyle bi spec olamaz ya tipler nerflerken abartmis heralde yada resistleri sallamadan yapiyolar balancelari ki bu dmgi level III dd dmg artiran RA ile veriorum. Ice iken nukeum genelde 300-350 arasindaydi hangi mantik boyle bir ayarlama yapar anlamiyorum. Yani hadi fire bolttur desen anliyacam fakat boltun %50 si miss block yalan oluyor nerdeyse vurunca seviniyorum. Anca casteri spec bolt+nuke ile kesebiliyorsunki ya stun ya mezz yersin kesdikten sonra. Bolt dmgida öyle fazla degil 350-450 arasi birsey. Açikcasi sacmalamis rezil dmglar bunlar... Tek özelliği korkulan high rr dusman nukerlari kesme kolayligi var fakat ice ile karsilastirilmaz...[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 lag var mı? ben 56kyım bende pek olmuyo gibi[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 magent e katiliyorum kesinlikle rvr de ice acaip ezik bi halde. ne zaman toa artifactleriiniz tam olur, tum statlariniz ve resistleriniz cap olur ve power reliclerin hepsi albionda olur işte o zaman fena sayilmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar