Breedan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yapım : 2007, İran / AfganistanTür : Dram / SavaşYönetmen : Hana MakhmalbafSenaryo : Marzieh Meshkini (Kitap), Marzieh MakhmalbafOyuncular : Abbas Alijome, Abdolali Hoseinali, Nikbakht NoruzYapımcı : Maysam MakhmalbafGörüntü Yönetmeni : Ostad AliMüzik : Tolibhon ShakhidiSüre : 1 saat, 21 dk.Gösterim Tarihi : 20 Haziran 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=buda%20as%20sharm%20foru%20rikht Geçenlerde cnbc de izledim. Çok etkiledi. tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Güzelim kız cocugu ağladıkça yüreğim parçalandı ama çok başarılı gerçekten yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mükemmeldi gerçekten çok etkiledi, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar