C3nK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Warhammera başlamadan önce pcde 7800gt 1gbram dual vardı. Daha sonra 8800gt ve 1 gb ram daha aldım.fps arttırmak için almıştım, oynarken bıraktık tabi geçmişte kaldı.Şimdi tekrar canım sıkıldı csye girdim 32 kişilik serverda oynuyordum.Ama birşey kafama takıldı, eskiden hiçbir şekilde düşmüyen fps şimdi arada 85 90 lara düşüyor. Ayrıca başlattan bilgisayarı kapatmayi deneyince kapanmıyor ekrandaki bütün simgeler gidiyor sadece masaüstü resmiyle birlikte kalıyor öle illa tuştan kapatmam gerekiyor. Birde acayip bir sorun daha var durduk yere bi program kapat verdimi o program bir daha format atmadıkca açılmıyor.Winamp geçen hafta kapat verdi mesela, res atsamda silsem yüklesemde her zaman kapat veriyor bunun gibi 3 5 program daha oldu.2 haftada bir format atmak zorunda kalıyorum. En az 4 5 tane anti virüsle tarattım bilgisayari hiç bir virüs bulamadım. 8800gt yi takarken anakartin üstünde tüplerden birini hafif eğmiştim ama zarar görmedi hiç birşekilde(yada gördümüki), çok hafif eğrildi ama ben onu nazikce tekrar düzeltmiştim acaba sorun ondan olabilirmi anakarta bir zarar vermiş olabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 C3nK said: fps şimdi arada 85 90 lara düşüyor. ?!?! abi senin gözler ne marka. insan gözleri 30 fps ile 435243654907 fps arasındaki farkı algılayamaz da ondan sordum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Valla gayette hissediliyor.100 fpsde görüntü kaymak gibiyken 90-95 e düşünce hafif kasma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bence senin gözlerde problem var bilgisayarın kapanmadıgına eminmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Jadelith said: C3nK said: fps şimdi arada 85 90 lara düşüyor. ?!?! abi senin gözler ne marka. insan gözleri 30 fps ile 435243654907 fps arasındaki farkı algılayamaz da ondan sordum :p algılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Jadelith said: C3nK said: fps şimdi arada 85 90 lara düşüyor. ?!?! abi senin gözler ne marka. insan gözleri 30 fps ile 435243654907 fps arasındaki farkı algılayamaz da ondan sordum :p435243654908 i algılıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 onu bilemem ama 30-100 arasındaki farkı çook rahat algılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 How many frames per second can the human eye "see"? Even though computers, video and film works on distinct frames, sampled at discrete points in time, there are no evidence suggesting that the human visual system works in the same way. Therefore, it is impossible to express the limitations of human perception as a given maximum framerate. It may be possible, however, to investigate the consequences of changes in framerate for human observers. The most famous example may be the wagon-wheel effect, a form of Aliasing in time, where a spinning wheel suddenly appears to change direction when its speed approach the framerate of the image capture/reproduction system. Different capture/playback systems may operate at the same framerate, and still give a different level of "realism" or artefacts attributed to framerate. One reason for this may be the temporal characteristics of the camera and display device. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 gerçi bu insan gözünün FPS'si kaçtır sorusunun yanıtıymış ama :D sonuç olarak oraya çıkar diye düşündüm:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar