Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bi program kurmak gerekiyormu yoksa bu dosyalara ulaşmak için internet exporera http://localhost/phpbb yazmak yeterlimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Dosyalari web sunucuya attiktan sonra kurulumu yine web ustunden yapiyorsun. Linkini verdigin sekilde ulasabilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 web sunucusuna atmazsam açılmaz o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Localde kuracaksan wamp, easyphp gibi local sunucu paketlerine ihtiyacın olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 wamp programı phpmyadmin seçeneğine girmek isterken neden böyle hata verir Hata MySQL çıktısı: #2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 MySQL server'ı başlatmamışsın veya kendisi başlayamamış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 nası yapcaz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Wamp' ın faq' ına bakmak gerek. wamp yapıyor mu bilmiyorum sağ altta simgesi oluyor onun gibi programların genelde, ordan da ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Llama said: nası yapcaz peki localhostta kurdum önce siteyi, baya uğraştım öğrendim. taze çay ısmarlarsan gelir baya yardım ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar