Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Denn said: -sarışın. -full makyaj. -elinde sahte louis vuitton cantası olan. -ve evet dartaniana katılıyorum, fok balıgı gibi konusan bi tip. bildim mi bildim mi? ben kafamda böyle tasarladım sdf Yıllardır o tip konuşan kızlara bi isim bulamıyodum saolsun recep buldu bana tek faydası :D
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 eet tek tek quoteleyip herşeye evet dicektim de sora genel olarak evet demenin daha mantıklı olduğunu düşündüm : )
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi sen şimdi sadece ve sadece oturdun yemek yedin sonra da ayrıldın mı ? Yani sadece yemek he ? Paticiğiz harbiden :(
raw power Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Longshanks said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden.AHUAHUAH WIN hahahahah süper!
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Denn said: -sarışın. -full makyaj. -elinde sahte louis vuitton cantası olan. -ve evet dartaniana katılıyorum, fok balıgı gibi konusan bi tip. bildim mi bildim mi? ben kafamda böyle tasarladım sdf ben böyle bi kızla bir gün çıktım :D:D sdfşlksdiş ertesi gün para istedi... şutladım doğal olarak..
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yahu cok yapilmis, ama hakikaten dayanamadim, eski epic postlar uygulamasi olsa koyardim oraya, lol ama ya aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. lol ya
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. +1
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. son nokta artık.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ve Denn'in 4. maddede ki fok balığı benzetmesi... gerçekten epic olmuş beyler kutlarım :D
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hayır olay zaten komik. akilanın yazdığı ayrı bir boyut.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Jadelith said: "eski erkek arkadaşım beni porsche'siyle gezdirirdi, "eski kız arkadaşım karda migros poşeti ile kayardı" cevabı verilmesi gereken bir durummuş.. aslında insan, hayvan vs hakları bu kadar yaygın olmasa ağzına ağzına botun topuğu ile müdahale edilmesi caiz sayılabilir belki.. bilemiyorum. hiç insan haklarının olmadığı bi toplumda yaşamadım. ah aah.. vahşi batı da olacaktık da en azından katran ve tüye bulayacaktık bunları. bak bir daha yapıyorlar mı? bu arada sen ve o bir dönergeçsiniz.. sormuş ya, biz neyiz diye. cevap dönergeç.. öle!
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 raw power said: Longshanks said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden.AHUAHUAH WIN hahahahah süper!çok güzel kahkaha atıyorum dimi sdfs
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ahahaha çok iyiymiş bu :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 erucalavera said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ahahaha çok iyiymiş bu :) sırf şunu yazıp ahaha çok iyimiş bu diyerek post kasıyoruz dolaylı yollardan ama hakketen iyimiş :D
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ROFL
PATA Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 gece gece çok iyi ya son bi iki gündür topikler baya komik kişiseldeki
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Gotum kalkti beyler, sakin. Diger mesajlarimada biraz ilgi gosterin, Jade'e de ayip olmasin.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 SodomVsGomore said: ve Denn'in 4. maddede ki fok balığı benzetmesi... gerçekten epic olmuş beyler kutlarım :D ben benzettim ben yaptım ben ben ben ben ben ben
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tamam biliyorum ayrılık çok acı ama arkasından konuşmak yakışmıyo :P
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eet bana da ilgi gösterin. topiin sahibi benim lan!
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bence eğitilebilecek bir kızı kaçırmışsın .eğitilince çok bir sabah şekeri olabilecek potansiyelde gibi geldi çünkü , biraz deneseydin bari.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aquila said: Gotum kalkti beyler, sakin. Diger mesajlarimada biraz ilgi gosterin, Jade'e de ayip olmasin. bence de yani o kadar komik değildi ayrıca *çatlama sesi*
Öne çıkan mesajlar