dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 james, rick james. bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Denn said: -sarışın. -full makyaj. -elinde sahte louis vuitton cantası olan. -ve evet dartaniana katılıyorum, fok balıgı gibi konusan bi tip. bildim mi bildim mi? ben kafamda böyle tasarladım sdf Yıllardır o tip konuşan kızlara bi isim bulamıyodum saolsun recep buldu bana tek faydası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 tombala yapıp bıraksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 eet tek tek quoteleyip herşeye evet dicektim de sora genel olarak evet demenin daha mantıklı olduğunu düşündüm : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi sen şimdi sadece ve sadece oturdun yemek yedin sonra da ayrıldın mı ? Yani sadece yemek he ? Paticiğiz harbiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Longshanks said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden.AHUAHUAH WIN hahahahah süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Denn said: -sarışın. -full makyaj. -elinde sahte louis vuitton cantası olan. -ve evet dartaniana katılıyorum, fok balıgı gibi konusan bi tip. bildim mi bildim mi? ben kafamda böyle tasarladım sdf ben böyle bi kızla bir gün çıktım :D:D sdfşlksdiş ertesi gün para istedi... şutladım doğal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yahu cok yapilmis, ama hakikaten dayanamadim, eski epic postlar uygulamasi olsa koyardim oraya, lol ama ya aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. son nokta artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben fail i anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ve Denn'in 4. maddede ki fok balığı benzetmesi... gerçekten epic olmuş beyler kutlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hayır olay zaten komik. akilanın yazdığı ayrı bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Jadelith said: "eski erkek arkadaşım beni porsche'siyle gezdirirdi, "eski kız arkadaşım karda migros poşeti ile kayardı" cevabı verilmesi gereken bir durummuş.. aslında insan, hayvan vs hakları bu kadar yaygın olmasa ağzına ağzına botun topuğu ile müdahale edilmesi caiz sayılabilir belki.. bilemiyorum. hiç insan haklarının olmadığı bi toplumda yaşamadım. ah aah.. vahşi batı da olacaktık da en azından katran ve tüye bulayacaktık bunları. bak bir daha yapıyorlar mı? bu arada sen ve o bir dönergeçsiniz.. sormuş ya, biz neyiz diye. cevap dönergeç.. öle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 raw power said: Longshanks said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden.AHUAHUAH WIN hahahahah süper!çok güzel kahkaha atıyorum dimi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ahahaha çok iyiymiş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 erucalavera said: aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ahahaha çok iyiymiş bu :) sırf şunu yazıp ahaha çok iyimiş bu diyerek post kasıyoruz dolaylı yollardan ama hakketen iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aquila said: porscheyi sattim ben bu kari yuzunden. ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 gece gece çok iyi ya son bi iki gündür topikler baya komik kişiseldeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Gotum kalkti beyler, sakin. Diger mesajlarimada biraz ilgi gosterin, Jade'e de ayip olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 SodomVsGomore said: ve Denn'in 4. maddede ki fok balığı benzetmesi... gerçekten epic olmuş beyler kutlarım :D ben benzettim ben yaptım ben ben ben ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 tamam biliyorum ayrılık çok acı ama arkasından konuşmak yakışmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eet bana da ilgi gösterin. topiin sahibi benim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bence eğitilebilecek bir kızı kaçırmışsın .eğitilince çok bir sabah şekeri olabilecek potansiyelde gibi geldi çünkü , biraz deneseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aquila said: Gotum kalkti beyler, sakin. Diger mesajlarimada biraz ilgi gosterin, Jade'e de ayip olmasin. bence de yani o kadar komik değildi ayrıca *çatlama sesi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar