sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bu sabahtan beri oluyor, Pati ve 4-5 foruma giriyorum bi süre sonra bi daha açtığımda logout olmuş oluyolar. Rapid'de de, üyelikli torrent sitelerinde de başıma geldi? daha önce böyle birşeyle karşılamamıştım. Trojan falan gibi birşey olabilir mi aceba? İlginç olanı dün gece kaspersky kurdum ve full scan yaptırdım, 3-5 kullanmadığım dosyada birşeyler buldu sildim onları. internet bağlantımın gitmesiyle de alakası yok bu arada logout probleminin, internetim gitmedi, ip'm de hala aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 firefox kullanıyorsan documents and settingskullanıcı adınapplication datamozilla firefox gibi bir klasörün içinde bir yerlerde prefs.js diye bir dosya var browserı kapa bunu sil yeniden aç artık hatırlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yok firefox diil, ie 8 kullanıyorum windows7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar