InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Asgard said: hala aynı mevzumu yaw :) hani kıbrıstaki ahaha anlatmam burda onu ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aynı mevzuyu 4 yılda bir yaşıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Dartanian said: Olm ben bu hikayeyi okumuştum.. Bu arada yanlış anlaşılmasın yalan demiyorum :D ahahahahhaa :D afrikada çekilmiş resim koysn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu başlığı açanları kınıyorum. klasiklerle böyle oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 el clasico ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Farinal said: bu başlığı açanları kınıyorum. klasiklerle böyle oynanmaz. Tabulara hakaret her zaman puan kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 SimapesieL said: Farinal said: bu başlığı açanları kınıyorum. klasiklerle böyle oynanmaz. Tabulara hakaret her zaman puan kazandırır. sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Veya vazgeçtim, kitlicem. Ben kitledikten sonra açılmış olsaydı ban da isterdim de öyle olmamış, kitlensin sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar