Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Tavsiyeleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Champions of Krynn Death Knights of Krynn Dark Queen of Krynn :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: BlackRose, 16 Mayıs 2004 15:52 tarihinde demiş ki: Champions of Krynn Death Knights of Krynn Dark Queen of Krynn :) üçüde download edilmio malesef :) said: Azmodai, 16 Mayıs 2004 15:53 tarihinde demiş ki: erm... betrayal at krondor? XP'de çalışmıyor denemiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yoo ediliyo ben etmiştim ama download ettiğim linkler şu anda çalışmıyo[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ah doğru ben karıştırmışım SSI'nin diğer oyunlarıyla ama o krynn serisi beni pek tatmin etmedi şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 rpgmaker2000 ile yapılmış güzel oyunlar var tavsiye ederim. misal final fantasy: endless nova, laxius power, three the hard way[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Dink Smallwood[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Azmodai, 16 Mayıs 2004 17:41 tarihinde demiş ki: betrayel calisiyor xpde. dosbox kullan of keşke silmeseydim.. saolasın yükliim bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 betrayal günümüz oyuncusunu tatmin eder mi kassam mı çalıştırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 roguelike diye aratırsan pek çok güzel ascii rpg bulursun. bazıları için güzel grafik arabirimler de var. öğrenmesi zor, ama çok keyifli.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 arkadaşlar gerçi konuyla alakasız olacak ama dosboxla ilgili bir sorum olacak.hani ilk açıldıktan sonra sürücülerin mount edilmesi gerekiyor ya, komutunu yazarken "" işaretini çıkartamadım.control+alt+* tuşlarıyla oluyor normalde.ama dosboxda olmuyor?control+ğ ile çıkartabildim ama öyle yapıncada üstteki satırdan kopuyor ve bir alt satıra iniyor.bunu nasıl çözerim?klavye ayarlarıylamı?[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar