Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müdür'den dayak

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Asteroth said:
Adam paranoyak mıymış, hiçbir neden yokken girişmiş kadına?

Kesin bir sebebi vardır, haklı/haksız demiyorum da, anlatılmayan bir şeyler illa ki vardır.

muhtemelen bir şeyler vardır altında diycem ben de insanlar sanki müdürü haklı çıkarmaya çalışıyormuşum muamelesi yapmasın tabi. hiç bir durumda savunulmaz ama bunun altında yatan bir şey varsa da kadın adam gibi anlatsın bence, yoksa bunun tek açıklaması adamın ruh sağlığının komple bozuk olduğudur.
Sosyal ağlarda paylaş

annemin anlattığı kadarıyla adamın zaten sorunları varmış sanırım.okuldaki ögretmenlerle sürekli bir sürtüşme içindeymiş.funda teyze odasına gittiğinde terslemiş o da sakin bir şekilde yardımcı olması gerektiğini söylemiş filan sonra bir şekilde olaylar kızışmış ve dövmüş kadını.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
dovmenin sebebi mi olur ya, yani olurda gecerli kilmaz adam dovmeyi. hele ki bir ogretmenin yapmasi bunu.

kılmaz tabi bunu özellikle belirttim zaten daha önce yazdıklarımda.

bu durumda öyle bir şey yoktur ama tut ki başka bir müdürün öğretmeni dövmesi vakasında aslında öğretmen bir şekilde müdüre şantaj yapıyor olsun ama böyle bir olaydan sonra "hiç bir sebep yokken bana saldırdı ne oldu anlamadım" triplerine girsin, olur mu bu sence? olmaz. işte öyle bir durum var mı onu merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Alseven said:
USA de olsa o herif en az 3 yil hapis yatar eh iste gelismislik farki

TR de ise haber olur ancak

Alseven said:
Ya tut ki sana kufur etti nasil elini degersin

Ayrica kadina el kalkmaz geyigide lutfen yani 2009 yilindayiz, INSANA el kalkmaz.

Çok övündüğün "gelişmiş" usa ırakta kadınlara tecavüz ediyor.

(el kaldırmaktan falan bahsetmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Alseven said:
Kizlar greencard icin yatiyor altina o askerlerin, sonra bana troll diyorlar adam acti gorun konuyu..

işte bu trolllük tam olarak.

aquila said:
medyaya gitsin diyenler haberi vahiyle mi ogrendi? yoksa zaten gidilmis bir medya dolayisiyla mi?

medyadan kastım adam eğer suçluysa dava bittikten sonra bilumum kadın programı arena vs. Sadece 1-2 internet sitesi değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şaka maka mesajlara baktım da acı gibi bi tablo var. Nerdeyse herkes eğitim hayatının bi kısmında hocadan müdürden vs. dayak yemiş. Ne kadar iğrenç bi durumdur bu tablo. Hayvan eğitiyor sanki adamlar... Anket yapılsa sonucunu merak ediyorum aslında..

Ama mesela bazı tipler vardır ki (her sınıfta 1 max. 2) harbiden dayaksız laf geçiremezsin vs. Tartışmalı konular.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda kışın felan ceketsiz gelmeyeceksin diye kural vardı
bende bi ara ceketsiz gittim
müdür kapıda girerken kontrol ediyo
uyardı beni yarın gelme kötü yaparım dedi
tmm dedim gülerek
dalga geçmiyom lan dedi tmm dedim
ertesi gün yine ceketsiz geldim arka duvardan atladım bizim sınıf en alt katta penceresinden bizim sınıftaki elemana seslendim ceketi verdi
müdür şerefsizide görmüş bi yerden
çağırdı odasına
çıkar ceketi dedi
gözlüğü çıkar der gibi
iyi bi patlatmıştı lan
Sosyal ağlarda paylaş

Alseven said:
Kizlar greencard icin yatiyor altina o askerlerin, sonra bana troll diyorlar adam acti gorun konuyu..

sende abarttın iice ya, tamam elbette amerika hayaliyle kendisi veren kızlarda var. hatta adana incirlikte biton türk kızıda bu durumda. ancak ıraktaki durum çok farklı, ama sen orda kala kala aşırı amerikancı olmuşun, nerdeyse ırak işgalini bile haklı gösterecen. hatta bushun bulamadık dediği kimyasal silahları belki sen bulmuşundur >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
bizim okulda kışın felan ceketsiz gelmeyeceksin diye kural vardı
bende bi ara ceketsiz gittim
müdür kapıda girerken kontrol ediyo
uyardı beni yarın gelme kötü yaparım dedi
tmm dedim gülerek
dalga geçmiyom lan dedi tmm dedim
ertesi gün yine ceketsiz geldim arka duvardan atladım bizim sınıf en alt katta penceresinden bizim sınıftaki elemana seslendim ceketi verdi
müdür şerefsizide görmüş bi yerden
çağırdı odasına
çıkar ceketi dedi
gözlüğü çıkar der gibi
iyi bi patlatmıştı lan

normal değil. ama çoğunda bu hastalık var.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Alseven said:
USA de olsa o herif en az 3 yil hapis yatar eh iste gelismislik farki

TR de ise haber olur ancak

Alseven said:
Ya tut ki sana kufur etti nasil elini degersin

Ayrica kadina el kalkmaz geyigide lutfen yani 2009 yilindayiz, INSANA el kalkmaz.

Çok övündüğün "gelişmiş" usa ırakta kadınlara tecavüz ediyor.

(el kaldırmaktan falan bahsetmiyorum)

Konuyu sen actin troll bond junior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...