Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Yaklaşık 20 gb boş yer olan hdd ye 7.7 gb lık bir şey indirmem lazımdı. Torrenti başlatıyorum lakin 2 dk sonra boş yer yok uyarısı veriyor. iso şekilde dosya. Yahu 7.7 gb lık dosya için 20 gb boş yerde niye disk yetersiz uyarısı verir bu meret. Bir el cevap pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hdd fat32 olunca 4gb üstünde dosya yazılamıyordu. büyük ihtimal ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla harddisk dosyayı bir yere koyucağı zaman o dosya boyutu kadar ard arda boş alan parçaları ister Sen de 20 gb boş yer var ama bunlar 1 gb bi yerde 2 gb başka yerde 4 gb başka yerde dağılmış durumda . Donatılarda sistem araçlarından Defrag(disk birleştirme) ı çalıştırırsan bu harddiskteki bilgileri taşıyor düzenliyor boş alanı tek bir parça haline getiriyor yapabildiği kadar. Ama bu işlem daha önce hiç yapmadıysan hayli sürer. Bu gece bi defrag atıp sonra dene olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben bu hdd ye disk birleştirme yapmaya kalksam 3 günden aşağı kurtarmaz büyük ihtimal. :D Daha öncede indirmiştim 4-5 gb lik dosyalar hiç sorun vermemişti. Hay şansıma edim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bende torrent 5gb icin aynı hatayı veriyor sürekli defrag artı Auslogics Disk Defrag yapmama ragmen basaramadım yok yani sistemde yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar