solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Accountum yaklaşık 2 hafta önce hacklendi sonra herşeyi geri aldım fln geçenlerde kredi kartının subscriptionu nu iptal ettiklerini farkettim o ay için ödenen süre bittiğinde yani şuanda yeniden para yatıyramıyorum. sorun kredi kartından değil hiç bi kartla para yatıramıyorum o sayfa açılmıyor bile yetkiniz yok bunun için diyor pazar mail yolladım ama halen cevap yazmadılar. Acaba bi bilgisi olan varmı tahmin ettiğim kadarıyla hesabım hackeldiği için o servisi bloke etmişler bişey yaparak para yatırabilmemi sağlıyabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 telefon edicen hallediolar 5 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 SKYPEden telefon ediceksin 2 dakikada hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 saolunda maillede halletmezlermi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ederler ama 2 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 aynı sorundan ben de muzdaribim 10gün oldu hackleneli 1haftada acc geri geldi 3gündr de mailden cvp gelmesini bekliorm bugün bi daha attım mail bakalım nolucak ama konuşabiliten varsa ara derim ben gerçektn 5dakkada çözülüosa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 valla zor bende hacklendim accountum belli süre kapalı kaldı cevap geldi.Der ki artık diyor accountunuzla kredi kartı ödemesi yapılamaz diye game card kullanın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar