Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Selamlar yeni bi sunucu aldım. Film dizi falan indirip direkt download'a açıcam. Ama sorun şu ki windowsun orjinal Uzak Masaüstü bağlantı programı yavaş ilerliyor. Daha hızlı ve güzel bir program var mıdır? teamviewer önerdiler ama bağlanmayı bceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Parasini vereceksen (vermeyeceksen, crack vs. dusunuyosan acip bakma) symantec'in urununu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 remote desktop programlarının karşılaştırmalarını ve ücretlerini buradan bulabilirsin. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_remote_desktop_software Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 logmein free olarak da kullanabilirsin. aslında logmein en hızlılardan değil (yavaş kalacağını da sanmıyorum çok) ama güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 teşekkür ederim logmein işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar