Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 kendimi hep yalnız hissediyorum. yalnız kaldığım her an. bazen kalabalık ortamda bile yalnız hissediyorum. neden böyle anlayamıyorum. sevdiklerimin somut olarak yanımda olmadıkları her an yalnız hissediyorum. oysa manevi olarak yanımda olduklarını biliyorum. aradığım her an açılan bir kapı, kapısını çaldığım her dostumun kapıyı ardına kadar açacağını biliyorum. çok tuhaf bir şey bu. 4 ay boyunca neredeyse her gece sızarak uyudum yalnızlığı hissetmekten korktuğum için. sanki dostlarım gerçek dostlarım değil, sevgilim gerçek sevgilim değil. ailem hep yanımda tabiki lakin farklı bir şey bahsettiğim. ya dostlar geçici gibi geliyor. insan büyüdükçe kazıklar büyüyor gibi geliyor, o kazığın girmesinden korkuyorum galiba. (mecazi anlam) neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 çok canım sıkıldı ondan. al ciddi cevap olarak senin hissetiklerinin bir sonraki versiyonu 'depersonalization'. karakter bozukluğu. ben bu kadar ağırını geçirmedim ama bende böleyim. o yüzden sinire gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o kadar ciddi mi yahu? son 6 aydır yavaş yavaş artan bir histi bu. son 1,5 aydır düşüşte. fakat her an tekrar yoğunlukla hissedecekmişim gibi geliyor. yalnız kalmak istiyorum hep ben de herkes gibi. ama kapıyı açıp diğer tarafa geçtiğim anda sevdiklerimin orada olmasını isterdim. ama bu hiçbir zaman olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 4 ay boyunca icip gobek yapmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 emo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Her şey gerçek olmalı değil ki ? Sanal olan dünyanda yaşarsın sende .Oynarsın arkadaşlarınla , dostlarınla fair-play çerçevesinde =) Bence sorunun da zaten gerçekten mutlu olduğun şeyler olmadığı için aitlik hissetmemen bir yere . Böyle durumlarda ailesini düşünmek insanın yetip de artıyor , gerisi teferruat kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bazı isteklerinin tatmin olmama durumundan dolayı böyle hissediyor olabilirsin canım (okul filan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ferrero said: insan büyüdükçe kazıklar büyüyor gibi geliyor, o kazığın girmesinden korkuyorum galiba. (mecazi anlam) g.t de büyüyor. önemli olan g.t/kazık ratiosunu korumak. (mecazi anlam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu arada "g.t" popo anlamında. yer çekimi ivmesi çarpı zaman değil. genç dimağlar için açıklama gereği hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ona benzer bişey bendede varda anlatmaya üşeniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bazen hepimiz hissediyoruz bence kalabalığın içinde yanlız olmak hissini. 5-10 yıllık arkadaşlarınla aktivite yapmayı dene bence, oyun oyna bi yerlere git yemek-pub-club. arkadaşların kemikleşmiş olanlarını gerçek arkadaşların diğerlerini ise insanlar olarak ayır.(tabi o insanlardan bazılarıda zamanla kemikleşebilir) lafın özü gerçek arkadaşlarınla, seni bilen seni tanıyan insanlarla zaman geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kemikleşmiş olsa da aynı ya. etki değişmiyor dostlar. çok kötü durum ama azalma var. tedavi ediyorum kendi kendimi. azalıyor yavaş yavaş. ama yalnızım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 burtonesk said: bazı isteklerinin tatmin olmama durumundan dolayı böyle hissediyor olabilirsin canım (okul filan). bunu düşündüm ama bilmiyorum ki ya, of. olabilir gerçekten. okul, yurt, bilimum şeyler de var ama. ne bileyim ya yalnızlığa neden sebep olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kohran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 askerden geldiğimde ben de senin şaptığın şeyleri yaşadım zamanla geçiyor boş zamanlarında gir last fme nyhc radyosunu çal başla tepinmeye gazı kısa zamanda alırsın.. sonra bak keyfine arkadaşlarının yanına vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 depresif duygularin siirsel anlatiminin hastasiyim. bi zamanlar senin benim benzer bi halime getirdigin oneriyi getireyim o halde montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Montla arkadaş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ferrero said: burtonesk said: bazı isteklerinin tatmin olmama durumundan dolayı böyle hissediyor olabilirsin canım (okul filan). bunun gibi bir şey diyecektim ben de. başka sıkıntılarının sen de yarattığı çaresizlik ve mutsuzluğu yanlış yorumlamış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 üniversite 2 de görülen bu hastalığın şuan için en iyi tedavisi wow diye düşünüyorum içmeyi denedim gez toz denedim pek işe yaramıyor biyrlere hissettiğin aitl,k duygusu bi anda gidince bomboş kaşıyor insan atlatıcaksın ama eminim fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 SimapesieL said: üniversite 2 de görülen bu hastalığın şuan için en iyi tedavisi wow diye düşünüyorum şeytanın yer yüzünde vücut bulmuş hali misin wow oynamayın yaptığınız işe konsantre olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar