Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşünmemek gereken şeyler düşünmek

dunno

Öne çıkan mesajlar

of ya kapatıp kurtulmak var gercekten. ama benm de cok fotograflarım var orda.

ve kız bilmiyo beni. yani cocugun ondan benim icin ayrıldıgını bilmiyo. cok entrikalı ama ben yaratmadım entrikayı. tum bunlar benim bilgim dısında gelismis olaylar. cocuk soyle bisey dusunmus: "eger ona ondan baska bi kız icin ayrıldıgımı soylersem kendini eksik hisseder kotu hisseder" vs diye dusunmus. ilk etapta guzel bi dusunce de sonra sarpa sarıyo biraz
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
of ya kapatıp kurtulmak var gercekten. ama benm de cok fotograflarım var orda.

ve kız bilmiyo beni. yani cocugun ondan benim icin ayrıldıgını bilmiyo. cok entrikalı ama ben yaratmadım entrikayı. tum bunlar benim bilgim dısında gelismis olaylar. cocuk soyle bisey dusunmus: "eger ona ondan baska bi kız icin ayrıldıgımı soylersem kendini eksik hisseder kotu hisseder" vs diye dusunmus. ilk etapta guzel bi dusunce de sonra sarpa sarıyo biraz

tldr : yedek bulunsun yanımda ne olur ne olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsız edici seyler:
-cocugun hala vicdan azabıyla yanıp tutusması. vicdan azabı demek mutsuzluk demek.
-kız uzulmesin diye yokmus gibi davranıyorum evet ama bi yandan da gıcık olmaya basladim bu duruma

of sonunda basitce ve dramatize atmeden anlatabildim. yazmaya baslarken utaniyorum sizden o yuzden boyle cirkin edebiyatlar yapıyorum konuyu acarken.kusura bakmayin
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
rahatsız edici seyler:
-cocugun hala vicdan azabıyla yanıp tutusması. vicdan azabı demek mutsuzluk demek.
-kız uzulmesin diye yokmus gibi davranıyorum evet ama bi yandan da gıcık olmaya basladim bu duruma

of sonunda basitce ve dramatize atmeden anlatabildim. yazmaya baslarken utaniyorum sizden o yuzden boyle cirkin edebiyatlar yapıyorum konuyu acarken.kusura bakmayin

-en'ler tam uyak yani seci yaptın yine :P
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
tehlikeli bi durum dunno, eğer vicdan azabı çekiosa kıza karşı hala bişeyler hissetme durumu var. dikkat et derim

kızla 4 kocaman yıl cıkmıslar. kız sevgiliden ote bisey olmus onun icin. enn iyi arkadasıymıs falan.
ama kıza asık diil. onu biliyorum baya.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 4 seneydi, ve bana kız gelip böle artık herşeyi yaşadık onla tamamen arkadaş gibiyiz falna diodu. Sevmiyorum artık hiçdedi, hatta en yakın arkadaşı bile kızın, eğer o çocuğa dönerse taksimde çırıl çıplak dolaşcam gibi şeyler sölemişti. Ben de rahattım da ne yazık ki sözler yanıltıcı olabilio. Tabi ki karakter meselesi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dunno ciddi bi yorum yazayım.Ben eski kız arkadaşımı çok sevmeye çalışmıştım ama olmuyodu sadece insan olarak çok seviyodum daha sonra bu nedenle ayrıldım hatta ayrıldım bile diyemedim her buluşmamızda ağlıyodu ben de kötü oluyodum onu öyle görünce ara verelim dedim daha sonra anca mesajla bitti diyebildim..Dha sonra dün ayrıldğım sevgilimle çıkmaya başladım ve hem onun iyiliği hem de benim ilişkimin sağlığı için onu sildim çıkardım hayatımdan telefondan engelledim faceten sildim msnden sildm sonra faceten tekrar mesajlar falan attı ama direk tersledim.Bu o kızı insan olarak sevmediğim anlamına gelmez ancak ben şuanki ilişkimi düşünmek zorundayım ve sevgilimden önemli değildir eski sevgilim hiç bi zaman.

Ayrıca o kızı da üzmüş olur hayatında olduğu sürece elbet o kız hala ona karşı birşeyler hissediyordur.(nokta)
Sosyal ağlarda paylaş

bence kızla gorusse daha iyi olucaktı. gorussun ve onun hala normal bi insan oldugunu gorsun kendini vicdan azabıyla parcalamayı kessin hatta arkadas olsunlar fln diyodum.
kız "hayatımız boyunca gorusmeyelim, konusmayalım" demis daha beter tavan yaptı vicdanı.
keske bana anlatmasaydı bu maceralarının hic birini of
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian cok takdir ettim seni suanda. ama cok zor bisey yapmıssın. keske benimle guzel ve saglıklı bi ilşki yasayabilmek icin ondan kopması gerekmese. ben o kıza gercekten saygı duyuyorum cunku. arkadaslıklarını bozmamayı basarabilseler keske.
ama boyle gorusmeyelim diyip sonra mesaj atıyo filan. kız hala biseyler hissediyodur bence ve o yuzden boyle dengesiz seyler yapıyodur buyuk ihtimalle ama iste uzucu oluyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...