Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşünmemek gereken şeyler düşünmek

dunno

Öne çıkan mesajlar

cok sapkın bi düsünceydi. o da biliyordu. yine de devam ediyordu dusunmeye. bir zamanlar opmus oldugu dudaklara sahip kızı ozledigini dusundukce cileden cıkıyordu.
bilip de bilmiyormus gibi davrandıgı oyle cok sey vardı ki. hissedip de hissetmiyor gibi yaptıgı.

"eski sevgilime karsı ona kotuluk yaptıgımı dusundugum icin vicdan azabı duyuyorum" demisti adam. kız: "onunla gorusmelisin, boylece vicdanın rahatlar. seni uzen, artık onunla sevgili olamamaktan cok artık onunla arkadas olamayacagını dusunmek" demisti. bunları soylerken duygularını bi kenara bırakmıs, yardım isteyen, vicdanı kalbini delen birine yardım etmeye calısmıstı. ne degişti?
zaman gectikce kız, bir zamanlar opulmus dudakları merak etmeye basladı. oglan bilmeden kızın fotograflarını buldu, inceledi. bunca yıl cocuk neden o kızı opmustu? neden onunla bunca zaman sevgili kalmıstı? ve neden boyle iyi arkadas olmuslardı ki cocuk hala vicdan azabı cekiyordu?

eski sevgiliden nefret etmek kızın yapmak istedigi en son sey. kıza minnettar olmak istiyo. o kız olmasaydı oglan bugunku gibi kibar, iyi olmicaktı. baska biri olucaktı karsısındaki. bu yuzden kıza nefret yerine sevgi beslemek istiyo. ama o lanet hayal gucu yok mu!!!
lanet hayal gucu gecen gun sevgilisini ve eski sevgiliyi opusurken, oglan kıza seni seviyorum derken ve kıza sarılırken hayal etti. etmez olsaydı. kızın içi üzüldü. yüzü düştü. gözleri söndü. o da baskalarıyla beraber olmustu bugune kadar. o da seni seviyorum demisti baskalarına. asık da olmustu ama kız icin hepsi geride kalmıstı. kimseye karsı vicdan azabı yoktu. hic bi eski sevgilisine karsı icinde hala suren bi arzu ya da hic bi eski sevgiliye karsı bi pismanlıgı yoktu.
kız bunları dusundu. eski sevgilinin cocuga "seninle hayat boyu gorusmeyelim" dedigini ama iki gün sonra yine mesajlar attıgını dusundu. kendi sevgilisini eski sevgiliden daha az sahiplenebildigini dusundu. tüm bunlar kalbini kırdı, dudaklarını sarkıttı, gozlerini bulandırdı.
eski sevgili herkesin gordugu yerlerde oglana mesajlar atabilirken, eski mesajları saklarken, oglan vicdan azabı hissederken, kız, hic haberi yokken tum bu olayların icinde bulmusken kendini uzuldu sadece ve sustu. bilirken bilmez gibi yaptı, hissederken hissetmiyor gibi yaptı, icine attı
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
kendi sevgilisini eski sevgiliden daha az sahiplenebildigini dusundu.

eski sevgili herkesin gordugu yerlerde oglana mesajlar atabilirken,
eski mesajları saklarken,
oglan vicdan azabı hissederken,
kız, hic haberi yokken tum bu olayların icinde bulmusken kendini

gerisi fazla dusunme ve gereksiz diyebilirz ama bu bolum onemli en azından bence. ?
Sosyal ağlarda paylaş

herkes neşeli değil. hayat herkese adil davranmıyor. hayata kimse eşit şartlar altında başlamıyor. bazılarmız çok şanssız. ben istemezmiymiydim şanslı doğmak, isterdim tabi. hayatta en hakiki mürşit ilimdir. şanslı olsaydım anamdan kız doğardım. kızlar kızlar gelemmi
Sosyal ağlarda paylaş

Kuntekin abi:
oooy oy.Nedir senin bu çilen be,akışına bırak,plan yapma,yarını göremiyicekmişsin gibi yaşa.Ne demiş Teoman;

"Çok düşünme
çok susma
çok konuşma
çok ağlama
çok da kitap okuma(fazla gerekli değil burası aslında ama neyse)
Kuntekin abi:
olm birde arada boyle ciddiyetle gelenler var topige
Kuntekin abi:
AHA KARI diye
Kuntekin abi:
ascii art ile SANA YARRAK LAZIM yazip banlanasim var resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...