HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Azmodai, 22 April 2003 00:54 tarihinde demiş ki: dur bakim her satilan cd'den 3,000,000 - 200,000 = 2,800,000... 2,800,000 x 1000 = 2,800,000,000 ohah, kopyacilik isine girmek lazim aslinda :P[hline]Hangisi daha iyi? Azmodai... abi ben basladim bile kopyalamaya rakkami gorunce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 10 milyon dolar nedir ki dalga mi geciyosun. futbolcu bi transferde aliyo o parayi yahu tek basina adam, blizzard gibi dunyanin en buyuk 3 oyun sirketi arasinda olan firmaya 10 milyon dolar buyuk para mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 fiz: abi pek bisi olmaz heralde atsalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Fizban sen küfür mi ediyorsun bana abi bana belge ile kanıtla herkes atıyor burda ya benim yazdıklarım warsayım abicim 10 milyon dolar az para değil dünya borsasını takip bu kadar para kazanan çok azdır büyük şirketler dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 anyone neyi korumaya çalışıyor anlamadımki -ultima online freeshardları yasak mı değil mi ? yasak -kazığın büyüğü, küçüğü olmaz mı ? adam öldüren kazıkda var, bebeklerin ateşini ölçmek için kullanılan termometrede var, ikiside kazık sayılır -büyük firmalar çok mu, az mı kâr ediyor ? az ediyor, 2000$'a adamların hademeleri belki çalışıyordur[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 abi koruma değil yaa millet bilmeden konuşuyor anlamıyorum ona kızdım biraz ... ben warsayım diorum adam dalgamı geçiyorsun diyor bana bilmeden sallayarak ... neise uzatmaya gerek yok aşmış adamlar war burada herbişeyi bilen adamlar hatta bilizzardda akrabaları falan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Sonuçta osi codelari çikarmasa runuo ya da sphere gibi proglar yapilamazdi degil mi?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 tamam dert ettigine degmez, biz birsey anlatmaya calisiyoruz burda, olayi hemen kisisel boyuta getirip bilmeden konusuyo reziller diye saldirmana gerek yok. ikna olmayacaksan yok arkadaslar orjinal oyun kaziktir bana gore dersin biz de tamam deriz. kazigin boyuydu, blizzardin hademesiydi ugrasmazdik yarim saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Şöyle bir okudum, katıldıklarım var katılmadıklarım var, en katılmadığım her lafa kapitalizm kelimesin malzeme olması. Adam ticaret yapıyor, ister 5 dolara satar ister 1000, değdiğine düşünen alır, saçmalık diyen almaz. Ayrıca birde hesap yapılmış, ayda 2000 dolar verilse diye. Ayda 2000 dolara pizza dağıtıcısı hayır diyor burada. Konuştuğunuz adamlarda lead developer, programmer, grafik sanatcıları felan yani :) O 2000 doları , o kadrolar için siz bir minimum 3 le çarpın. OSI nin olayı ise ap ayrı. OSI bugün hoşgörülü ise, bedava sunucular işine yaradığı için. 5 yaşına gelmiş bir oyunu canlı tutuyor o yüzden seslerini çıkarmıyorlar. Fakat bir gün Türkiyede, ki işallah olur, official sunucu açılırsa ve istemezlerse free shard en büyük hakları. Ahlaki ve kanuni açıdan. Görüşlerim bu kadar değil ama yazacaklarım bunlarla sınırlı. Arlooax The Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 anyone valla kusra bakma 2000$ falan demişin millete bilmiyo demişin ama amerika için söylüyorum 1500$ öğrencilere verilen ücret benzincide çalışmaları için minimum lol o programcılara para verecekler reklam masrafı var kira masrafları olacak, sora deli gibi vergi abd de adamlar anca kar ediyorlar yaw cidden, blizzard iyi oyun yapıyo tabi para kazancak, sen yapsan istemezmisin aynı şekilde para kazanmayı sonuçta, ayrıca darkın dediği gibi 10milyon k para değil, o kadarı bizim cem yılmazda falan var. milyar dolarların konuşması lazım büyük şirketler için, hem dışarda çok sıkı kurallar var bunlar için, uygulanıyo valla sıka sıka hemde ne biçim, bizdeki gibi 10 liraya ürettim 50 ye satıyım muhabbetini yap dışarda seni deli diye içeri atarlar cidden:-) [Bu mesaj Norak tarafından 22 April 2003 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Söylemesi ayıp bana bir mobilya dükkanı part time, esnek saat sadece müşteriyi karşılayıp mal satmam için ayda 3000 dolar artı yüzde 5 komisyon verdi kabul etmedim öğrenciyken. 2000 dolar ne yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Tabikide illegal'de para kazanmadığın sürece çok büük bi yaptırımı yok. Ama servera girenden para alırsan o zaman bilmiorum davalarla felan uraşabilirsin :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 arlooax'ın reddettiği paradaki bir iş için türkiyede; master'ını yapmış, son 1-2 yılını aynı şirkette geçirmiş, günde 16 saat mesai yapan, cumartesi tam gün pazar günleride yarım gün çalışan biri falan olman gerekiyor ehe bekle beni amerika toefl, sat iyi olsun direkt ordayım[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Arkdaslar bu kadar konustuk guzel guzel peki ya sonuç ne? Ben size söyleyeyim [b]hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: anyone, 22 April 2003 14:58 tarihinde demiş ki: Arkdaslar bu kadar konustuk guzel guzel peki ya sonuç ne? Ben size söyleyeyim hiçbirşey Yasaklanacak demişler beğenmemişsin, yasaklanmaz demişler onuda beğenmemişsin ne yani OSI'yi mi satın alalım? Yazık, ne kadar boş bir konuda sinirlerinizi geriyorsunuz. Yasaklanırsa gider OSI'de oynarsın, yasaklanmazsa ister freeshardlar'da isterse OSI'de oynarsın. İstersen sen kendin yaparsın orada takılırsın. Kemikleşmenin anlamı var mı? İster yasaklansın ister yasaklanmasın bence taş yerinde ağırdır. edit: bold açık kalmış. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 22 April 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Türkiye'de FreeShard'ları kapatacak adamda 10 kilo ta.ak olması lazım. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi, isyan çıkar, mitingler, yürüyüşler başlar. Savaşa hayır..! protestosundan çok daha beter olur bence.. Stigmata.. [Bu mesaj stigmata tarafından 22 April 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Saçma! Heh UO SUX AOS RULZ :D[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 sum bayiliosun galiba bole topiclere atlamaya sonra isyanlar cikar diyen arkadas a da bi cevabim var soyle bi hesaplama yapalim turkiyede evinde bilgisayar kullanan ve neti olupta ultima online oynana kitlenin icinden kac kisi cikarabiliyorsunuz acaba ki bunun yaninda freeshardlardan bikmis bir %10 u da dustukmu kalan kisilerle hangi isyani cikariyorsun helal sen savasida durdurucaktin o kisilerlede isine geldi heralde savasin olmasi sonra anyone adli arkadas enteresan gercekten unreal bir dusunce tarzin var bunun yanisira nebula rlz dimi free shard dedinmi editin ve cok guzel milletin yaptigi scp leri alip koymak super agir bi yuk degilmi zaman harcanarak yazilan emulatorler bile bir sey degil onlar emek mi (dikkat edelim ben uo nun yapimi icin harcanan emek reklami ve bukadar yasayabilmesini saglayan freeshardlarida katarak hosgoru ile canlilgii katmiyorum.) ama o freesharda harcadigin emek bitti o emek kapatilirmi yikarsin ortaligi dimi?[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum [Bu mesaj AngelFire tarafından 22 April 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bu arada para olarak uluslar arasi acidan ve genel piyasa olarak amerikadan bahsediosun deilmi ?? hani burda bile o bahsettigin aylik 2000 dolarin %20 e yakin bi kismi vergiye ve 1000 dolarlik bi kismida kiraya gidio aylik biliosundur umarim[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Arkadaşlar şurada bi makara yapalım dedik, heralde istese kapatır ama benim vurgulamak istediğim çok fazla tepki olur şeklindeydi. Yanlış bir ifade sezinlettirdiysem kusura bakmayın.. Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 saçma kardeşim ya tabi bi server gordum unoffical forumlarına bi baktım Osi gibi istiyoruz diyo ehehe bu ne ya!? Ya tıpış tıpış mangırla oynican yada kuzu kuzu oyna sphereni 20 kişi ile :D[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Ya Origin daha çok microsoft gibin. Illegal kullanılmasına pek bişi demio çok büük karlar sağlanmadıktan sonra. Microsoft kaç kişinin evini bastı kopya windows kullanıo diye ? Hep şirketlerle uğraşırlar genelde. Dahası memnun bile olurlar çünkü kullanımı yaygınlaşıo. Kaçakta olsa düşünsenize adam işletim sistemi alcak orginal. Bi bakıo %80 windows kullanılıo kaçakta olsa. Gidio onu alıo. Origin'de işte böyle yapıo. istese kapattıramaz mı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Free shardlar OSI'nin işine geliyor. Zaten yurtdışında OSI'nin tek zararı ayda 10 $ alamaması. Orada kopya oyun denetimleri daha sıkı olduğundan zaten Free shardlarda oynayanlar da genelde orijinal oyunu almış kişiler. Türkiye de yurtdışındaki bu durumdan yararlanıyor. Aral İthalat UO'yu Türkiye'ye getirse bir kaç ay içinde binlerce satar. Hele bir de OSI Türkiye'de server açsa çok büyük paralar kazanır. Ancak hala bunun farkında değiller.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Turkıyede orjınal oyuna ve servera para verıcek ınsan %10 u gecmez.(su an free shardlarda oynayan kısıler ıcınden %10)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Ayrıca EA "serverı kapatın" dediği anda freeshardların yapacağı birşey yok. Aksi halde sponsorlar ağır cezalar alır. Keşke EA Türkiye'deki piyasanın büyüklüğünü görse. Çok merak ediyorum bir gün Nebula'nın sitesinde "Nebula kapanmıştır" yazısı çıkınca playerlar ne yapacak? Hiç bir şey yapamayacaklar aslında. Sözleşmede zaten bu madde var.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar