Rock Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Uzun süredir bu bölümü takip etmiyorum. MMO kısmında bir arkadaş başka bir konuda darkfall da patladı diyineye kadar çıktığını farketmemiştim. Hayırdır patlayan ne?
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Valla binlerce insan oynuyor satışı açık değil satıyoruz demiyorlar ama binlerce adam hala almak için bekliyor nasıl patlamış değilmi?
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 oyun bayagi kotu. ama iste bir kac aylik heycan arayanlara, free pvp olsun tastan olsunculara veya cidden cok kafa ortami olup ta hello kitty online'dan bile zevk alanlar eglenir gayet. :) SWG, UO, DAoC, UO ve Wow gibi herhangisininin altin yillarini, gormus birisi bu oyundan zevk almaz kanimca. Ama darkwish gibi fanatikce savunanlar da var, yapacak bisi yok :) eglenebiliyorsaniz cidden helal size, kiskanctliktan catlicam cunku bos bos oturuyorum oyun yok :(
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 emir hangi yüzle mesaj atıyorsun bu foruma ya.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Cons said: emir hangi yüzle mesaj atıyorsun bu foruma ya. hayir orcun... utanmiyorum cunku bu oyuna karsi herkesi bi uyarmak bir GAMER olarak gorevimdir. sen onlayn komuniten icin son zamanlarda ne yaptin hmmmm?
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 azmodai oyunu dün geceden beri oynuyorumda bir problem göremedim hatta warhammerin aocun ilk çıktığında yaşanan problemlerin 10 da 1 i yaşanmıyor ,gayet akıcı güzel bir oyun bence grafik yönündende wowdan iyi en azından:D
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Azmodai said: oyun bayagi kotu. ama iste bir kac aylik heycan arayanlara, free pvp olsun tastan olsunculara veya cidden cok kafa ortami olup ta hello kitty online'dan bile zevk alanlar eglenir gayet. :) SWG, UO, DAoC, UO ve Wow gibi herhangisininin altin yillarini, gormus birisi bu oyundan zevk almaz kanimca. Ama darkwish gibi fanatikce savunanlar da var, yapacak bisi yok :) eglenebiliyorsaniz cidden helal size, kiskanctliktan catlicam cunku bos bos oturuyorum oyun yok :( ahaha şu adamı sokakta gören biri, bi ağzının ortasına çaksa da rahatlasak :P olm harbi şaka maka gelip hala nasıl oyunu kötülüyorsun ya :d bırak oynayanlar takılsın veya oynamak isteyenler bi denesin. bu kadar mı bi oyuna karşı kampanya yapılır. hani darkwish'e fanatikçe savunuyor diyorduk, sen de tam zıttı oldun maşallah.
Öne çıkan mesajlar