Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben hep bunu merak ediorum işte 25 man druid :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bende ettim zamanında :D , rogue desen var, warrior desen var , healer var, mage var , ee dahe ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zamaninda 40 druid onyxia yapmi$lardi. 3sene once falandi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ellerinize sağlık, hoş yorumlar olmuş. Şimdi bunu çevirip Blizzard'a gönderip Druid'ler %85 herşeye kadirler silin diyebiliriz :) Şaka bir yana bir RP server'ında oynasam ve sırf druidlerden kurulu bir guild olsa istemişimdir. Şimdi ki aklım olsa kesin druid açardım, sadece kıyafet ve talent değiştirerek tank, heal, ranged dps, melee dps oynayama şansın var. Ha tabiki katılıyorum hepsini ana sınıflar gibi hakkını vererek yapabilmesi kimi zamanlar zor ama olsun yinede taşıdığı çeşitlilik bence çok güzel. Hoş MC zamanlarında hallerini hatırladıkça (sadece heal atabilmek için etek giyip cloth'lar ile dolaştıkları) en azından o dönem çektikleri cefa'nın hakkını da alsınlar. World of Warcraft - Age of Hybrid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ama DK gibi çoğu yeri Solo yapamaz değil mi ? ( sanırım druidimi özledim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Kumadam said: Şimdi ki aklım olsa kesin druid açardım, sadece kıyafet ve talent değiştirerek tank, heal, ranged dps, melee dps oynayama şansın var. Ha tabiki katılıyorum hepsini ana sınıflar gibi hakkını vererek yapabilmesi kimi zamanlar zor ama olsun yinede taşıdığı çeşitlilik bence çok güzel./quote] Yok yahu, gayet ana class gibi yapıyorlar. Demişlerdiki zamanında, hybrid classlar diğer classlar gibi olmayacak. Çok özelliği olacak ama en iyi olamayacak diye. Yalan oldu. Druid' in healerı da çok güçlü, tankı da, dpsi de. Ki 2 çeşit dps olabilen bir class. Epey OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 pve de cidden çok iyi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 pve de cidden çok iyi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar