ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Fazla yer sıkıntımız yok, 50 kişi gelse de sıkıntı olacağını sanmıyorum da Levent - Güneş ilişkisi baya saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Spidee said: Planlarım değişti, gelebilirim. %50 diyelim. Ama Saeros ve Griswold gelirse %95 gelirim, %5 de tembellik payı. levent gelmicem dediydi güneş, dün konuştum en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Ardeth said: Cons said: 1 Sıcak/soğuk sandviç 1 Soğuk içecek 2 sıcak içecek 10ytl mi lan zuhaha. hayır üstüne bir de mutfağın tüm akşam açık olması var. 25 ytl olan da mutfak açık değil gece, sadece soğuk sandiviç alabiliyoruz. 20 ytl likte mutfak açık. çok kötü gerçekten. o gelenlerle internet kafe hariç biryere kabul edilmezsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ben gelmedigmi soylemis miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yazin benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ardeth said: Spidee said: Planlarım değişti, gelebilirim. %50 diyelim. Ama Saeros ve Griswold gelirse %95 gelirim, %5 de tembellik payı. seni felsefe dersinde gördüm ben artık gelmek zorundasın yoksa nası hocaya yalakalık yaptığını anlatırım Ben mi yalakalık yaptım? Üstüme iyilik sağlık. Voss "Sana consent vereyim Güneş" dedi de, ben de "İstemem senden consent falan, daha da gelmem" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gelemiyorum ben hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 xaenin geliyosa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gris + spidee geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ZaugnaKhaldun said: gris + spidee geliyor Oh seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 %99 geliyorum %1 agır tembellik ve 2 eli kanda olma durumsalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ben her LAN parti topiğine girip "Gelemem ben" diyorum, daha kaçırdığım LAN parti yok sanırım. Ben ne dersem diyeyim siz bundan sonra beni listeye ekleyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Baya epic olucak gibi. Fotograf makinesi falan getirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 O da yalan bak, hiç fotoğraf çekilmiyor LAN partilerde ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ben spidee yi ilk counter da görüp bot zannetmiştim. :P gerçek insan olduğunu örenince şaşırmıştım. yaaa yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 geçen lan partide lidriye ve deloğlanın, kantırda spidee yi yenme çabalarını izlemiştim ben. 2 saat falan dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 denn ve burtoneks gelirse gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Chastise said: geçen lan partide lidriye ve deloğlanın, kantırda spidee yi yenme çabalarını izlemiştim ben. 2 saat falan dfg Olm adam pro, kafama yedigim headshotlarin haddi hesabi yoktu o aksam, elim agrimisti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benden daha pro olan bi spidee var şurda zaten cs de. cod4 te de maalesef şişko iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Sly-One said: benden daha pro olan bi spidee var şurda zaten cs de. cod4 te de maalesef şişko iyi oynuyor. Gobegini sondururum cod4'te ben onun, nps. CESE atalim gunes agiz burun dagitsin yine, o sahneleri gormek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benim sorunum her oyunda keyif almak için dalgaya vuruyor olmam. böyle ciddiye alıp moar frag diye kasacağıma pompalı falan alıyorum zıplaya zıplaya pompalıyorum mesela. adsf gelicem ben ya bu kadar konuşmanın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cod4 te ağlatıcam sizi np. cod5 oynamayalım, sux zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bı cod dapompalıyosun sly o yuzden np. hıc cod5 multı oynamdım merak edıyorum bıraz farkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 cod mu cs yi kastetmiştim her türlü fps de hepinizi pompalarım. battlefield da da benden iyi uçak/heli kullanan bi xunn var. ultimate 2. yim bütün oyunlarda. o da göz önünde olmamak için çok aslında. ün ü sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar