Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Şubat Cuma - Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spidee said:
Planlarım değişti, gelebilirim. %50 diyelim. Ama Saeros ve Griswold gelirse %95 gelirim, %5 de tembellik payı.

levent gelmicem dediydi güneş, dün konuştum en son.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Cons said:
1 Sıcak/soğuk sandviç
1 Soğuk içecek
2 sıcak içecek

10ytl mi lan zuhaha.

hayır üstüne bir de mutfağın tüm akşam açık olması var. 25 ytl olan da mutfak açık değil gece, sadece soğuk sandiviç alabiliyoruz.

20 ytl likte mutfak açık.

çok kötü gerçekten. o gelenlerle internet kafe hariç biryere kabul edilmezsiniz :D
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Spidee said:
Planlarım değişti, gelebilirim. %50 diyelim. Ama Saeros ve Griswold gelirse %95 gelirim, %5 de tembellik payı.

seni felsefe dersinde gördüm ben artık gelmek zorundasın yoksa nası hocaya yalakalık yaptığını anlatırım

Ben mi yalakalık yaptım? Üstüme iyilik sağlık.

Voss "Sana consent vereyim Güneş" dedi de, ben de "İstemem senden consent falan, daha da gelmem" dedim.
Mesaj tarihi:
Ben her LAN parti topiğine girip "Gelemem ben" diyorum, daha kaçırdığım LAN parti yok sanırım. Ben ne dersem diyeyim siz bundan sonra beni listeye ekleyin abi.
Mesaj tarihi:
Chastise said:
geçen lan partide lidriye ve deloğlanın, kantırda spidee yi yenme çabalarını izlemiştim ben. 2 saat falan dfg

Olm adam pro, kafama yedigim headshotlarin haddi hesabi yoktu o aksam, elim agrimisti lan.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
benden daha pro olan bi spidee var şurda zaten cs de.
cod4 te de maalesef şişko iyi oynuyor.

Gobegini sondururum cod4'te ben onun, nps.
CESE atalim gunes agiz burun dagitsin yine, o sahneleri gormek istiyorum ben.
Mesaj tarihi:
benim sorunum her oyunda keyif almak için dalgaya vuruyor olmam. böyle ciddiye alıp moar frag diye kasacağıma pompalı falan alıyorum zıplaya zıplaya pompalıyorum mesela. adsf
gelicem ben ya bu kadar konuşmanın üstüne.
Mesaj tarihi:
cod mu
cs yi kastetmiştim
her türlü fps de hepinizi pompalarım.
battlefield da da benden iyi uçak/heli kullanan bi xunn var.
ultimate 2. yim bütün oyunlarda. o da göz önünde olmamak için çok aslında. ün ü sevmiyorum.
  • Yeni Oluştur...