ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu akşam arayayım o zaman ben bi eğer kimse gitmeyecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 up! bu kadar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gelemem geçen cuma olsa ciddi uygundum ama 20 sinde yaptığım başka programlar var. üzgünüm bu seferkinde gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cuma dan cumartesiye di mi bu? %75 e çıktı benim şans dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Gelenlere bagli olarak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Zaugna Chastise Kaede Axedice Phyxantar Mulgear Holy Cuce Zeppelin Apis Ardeth Madboy bunlar şu anda kesin gelenler Screwy Saeros Sly-One Elesso Syn Ekmek Xunn (konuşmadık ama gelir kesin) Madcow (gelir diye tahmin ediyorum yüksek ihtimal) bunlar da belli değil tam 20 kişiyiz şu an, haberi olmayanlar var sanırım, onlara da iletirseniz sayı 25e falan da çıkar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bende geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Fiyatlar: 1-) Sadece 12 Saat internet, mutfak açık kalacağı için gece boyu sıcak yiyecek söylenebilecekmiş 20 YTL 2-) 12 saat internet 1 Sıcak/soğuk sandviç (mutfak gece açık) 1 Soğuk içecek 2 sıcak içecek 30 YTL 3-) 12 saat internet 1 soğuk sandviç (mutfak gece açık değil) 1 soğuk içecek 1 sıcak içecek 25 YTL Yarın akşam arayıp hangisini istediğimizi ileteceğim; bence 1 ya da 3. seçenek fena değildir bizim isteklerimize göre; 12'ye kadar dışarı çıkıp yemek yiyip gelmek de mümkün zaten. Yarın akşama kadar 3-5 kişi fikir verebilirse ben de ona göre arayayım. Ayrıca gelebilecek tanıdığınız herkese de haber veriniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi ben gelmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ya geçen sefere göre biraz pahalı gibime geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sigara içilebiliniyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o zaman gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 içilmeyen kısımda var fiyatlar feci kazıkmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Abi bence 50 ytl olsun ne kadar az fakir o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sen niye gelmiyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o 20 tl bile veremiyen fakirlerden cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Arkadaşlar, fiyatlar belli, daha da fazla anlaşma yapabileceğimi sanmıyorum telefon üzerinden. Geçen haftadan da biliniyordu buna benzer bir fiyat çıkacağını; dolayısıyla konuyla doğrudan alakalı olan "şu seçenek iyidir" ve "ben geliyorum babuşlar" tarzı mesajlarınızı alırsanız çok memnun olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 mulgear6 said: o 20 tl bile veremiyen fakirlerden cunku Lan ben sizle beraber satın alırım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Sparkcaster said: sen niye gelmiyon lan Xaenin ı ikna ederseniz gelirim. Ama biri beni koluna takıp getirmezse kıçımı kaldıramam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 geçen senenin fiyatını nasıl bekliyorsunuz ki? fiyatlar her sene daha pahalılaşıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 25 lik iyi bence. Akşam yemeği falan yeriz arada dışarda. Sabaha kadar da verdikleri yeter. Yani yetsin. Hayvanmısınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 evet üçüncü seçenek iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ekmek said: Sparkcaster said: sen niye gelmiyon lan Xaenin ı ikna ederseniz gelirim. Ama biri beni koluna takıp getirmezse kıçımı kaldıramam :( Np aviator ile gelir alirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ben gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar