Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delay in every kind of instance...


tiybek

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler bunu latency basligi altinda yazmak istemedim cunku lag demeyim cok baska bisey ve 1 senedir bi cozum bulamadim... Birsuru forum okudum felan official forum cart curt kimsenin kesin bi cozum onerdigi yok ki adam mouseundan bile olabilir yazmis yani xD... herhangi outdoor bi zoneda combat veya noncombat 100 ms hic delay yokken herhangi bi instance a girdigimde bg, arena , dungeon gibi yani tek basima stockade ye giriyo bile olsam 1 snlik bi delayle karsilasiyorum surekli tum actionlarda... Ne biliyim aranizda boyle bi sorunu olup da belki cozmus olan vardir bi sans yazdim :P

Sistemim:
AMD Athlon64 x2 Dual 3800+
2.00 GB of Ram
MSI NX7600 GT Ekran Karti
Sapphire Ati XrossFire PC-AM2RD580Adv Anakart

Bu kadarini yaziyim dedim ve ayrica bu sorun bu pcde surekli yoktu belli bi zamandan sora basladi iste:P Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bilgisayarımı güncellemeden önce böyle bir sorun yaşıyodum.Dışarda hiç bişi yok fakat instanceye girdim mi , özellikle naxxramas gibi kalabalık bi yerde ms 2k lara geliyordu.Sistemi geliştirdim şu an için böyle bi sorunum yok ama senin sistemde iyi. benim eski sistem pentium4 2.8Mhz , Nvidia 7800GS,2gb ddr ram falan vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de benzer bişi var. 25 kişi oraya buraya giriyorum bbütün grafik ayarları en limitte; ama falarana girip çıkınca pcye restart atmam gerekiyor.

baxı optimizasyon sorunları var wow'da bugünlerde. wow'a içerik sağlayıp 1 sene sonra oyuna son vermek için fazla uğraştıklarından bu tip teknik sorunları öncelik listesinden sildikleri çok belli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...