Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1 saat bile dayanamadim. goruntuler cook kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 5 senelik oyundan ne bekledin be abi :) age of conan değil elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya goruntuler demeyecektim, gorseller diyecektim herseyi kapsasin diye. oyunlarda, ozellikle de mmolarda detayli grafik arayan biri degilim, hatta ayarlari hep minimuma cekerim. fakat coh gercekten coook kotu. animasyonlar vs berbat kaldi ki wow da 5 senelik. gayet de oynanabilirdi en son biraktigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 valla senin mesajdan sonra alıcı gözle baktım , öyle çooook kötü gelmedi ama alışmışlık da var tabi. male karakterlerin koşma animasyonları bana da çok kötü gelir ama. sırf o yüzden male karakterim yok , ya huge , ya female :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oynayan kimler var wow mu coh mu diye düşünüyordum sonra bunda karar kıldım her gün girip bi iki saat eğlenmek için birebir öyle hardcore item item item diye delirmektense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 patiden bi tek ben varım :) ama bir türk dünyaya bedel şeklinde oynuyorum :P @tunch oyun içi global nickim , cold fulia ve strong fulia genelde oynadığım karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 us mi eu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Yeni Expansion geliyor!!! Going Rogue diye hero yada villiain harici neutral takılabilecez sanırım elemanda gambiti andırdı bana kapaktaki :D edit: alignment olayı geliyormuş taraf değiştirebiliyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 lo bu ne biri cevap versin us i mi açsam eu yu mu para verecez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 en son oynadığımda freedom serverinda grup bulmak zordu yeniden başlasaydım oyuna us de oynardım ama sen yinede iyice araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 EU'da girdim. Union'dayım. Villains tarafı daha bi hareketli Herolara göre. Arena'dan başka PVP nerelerde oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 eu accountım var satıyorum :P heroes & villains galiba çok oldu alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tunch said: oyunun kısayolunu kullanma , download etmek için indirdiğin .exe kullan. bende de yapmıştı aynı sorunu lan ben sildim o eski download dosyasını falan şimdi her türlü yüklücek miyim? bi de salak gibi yükliyim dedim dün oynayamadım bekledim tüm gece us yüklemiş ya eu client indirdim tekrar ama onada istiyor gene lan 3 gecedir aynı 2.8gb lık şeyi indiriyorum ne gerizekalı bilgisayar bulamıyor mu aynısı var 3 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yüklediğin klasörün bulunduğu klasörü hedef olarak göster installera. "c:coh" a yüklü ise , "c:" hedef göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 çok sinirlendim sildim tekrar yüklüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tunch senin isim ne oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tunch :) handprints e yollamışsın herhalde mesaj , bana ihtiyacın kalmaz bile zaten o kalabalıkta hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 olsun sen benim arclara gir bi bak diyecektim rate le comment yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 abi sen yada guildden kimse bu oyunu oynamıyor galiba bu kadar gündür kimseyle denk gelmedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 handprints forumlarından bir seslen , illa ki alırlar seni guilde ben en azından champions'un ilk ayı bitene kadar ara verdim coha. beğenmezsem geri gelirim elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 tekrar bşlamayı düşünüomda bide villians almak gerekcek dmi pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 artık alman gerekmiyor , eski heroes sahipleri otomatik olarak villains sahibi de gözüküyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha çok iyimiş..üye adı fln neydi acaba bulursam oynayabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 i16 çok güzel şekilde geldi.. power customizaton ve super sidekick sistemini eklediler biraz geç de olsa. artık grupların levelleri önemli değil , ayrıca exampler moduna girdiğinizde bile exp almaya devam ediyorsunuz. oyunu bilenler için örnek vermek gerekirse , positron task force yaparken level 50 dinginizi alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Tunch, Avrupa serverlarının populasyonu ne alemde? Amerikan serverları berbat durumda kimsecikler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar