Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya goruntuler demeyecektim, gorseller diyecektim herseyi kapsasin diye. oyunlarda, ozellikle de mmolarda detayli grafik arayan biri degilim, hatta ayarlari hep minimuma cekerim. fakat coh gercekten coook kotu. animasyonlar vs berbat

kaldi ki wow da 5 senelik. gayet de oynanabilirdi en son biraktigimda.
Mesaj tarihi:
valla senin mesajdan sonra alıcı gözle baktım , öyle çooook kötü gelmedi ama alışmışlık da var tabi.

male karakterlerin koşma animasyonları bana da çok kötü gelir ama. sırf o yüzden male karakterim yok , ya huge , ya female :D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oynayan kimler var wow mu coh mu diye düşünüyordum sonra bunda karar kıldım her gün girip bi iki saat eğlenmek için birebir öyle hardcore item item item diye delirmektense :D
Mesaj tarihi:
patiden bi tek ben varım :) ama bir türk dünyaya bedel şeklinde oynuyorum :P

@tunch oyun içi global nickim , cold fulia ve strong fulia genelde oynadığım karakterler.
Mesaj tarihi:
Yeni Expansion geliyor!!! Going Rogue diye hero yada villiain harici neutral takılabilecez sanırım elemanda gambiti andırdı bana kapaktaki :D

edit: alignment olayı geliyormuş taraf değiştirebiliyormuşuz
Mesaj tarihi:
tunch said:

oyunun kısayolunu kullanma , download etmek için indirdiğin .exe kullan.

bende de yapmıştı aynı sorunu

lan ben sildim o eski download dosyasını falan şimdi her türlü yüklücek miyim? bi de salak gibi yükliyim dedim dün oynayamadım bekledim tüm gece us yüklemiş ya eu client indirdim tekrar ama onada istiyor gene lan 3 gecedir aynı 2.8gb lık şeyi indiriyorum ne gerizekalı bilgisayar bulamıyor mu aynısı var 3 tane :D
Mesaj tarihi:
handprints forumlarından bir seslen , illa ki alırlar seni guilde

ben en azından champions'un ilk ayı bitene kadar ara verdim coha. beğenmezsem geri gelirim elbet :)
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
i16 çok güzel şekilde geldi..

power customizaton ve super sidekick sistemini eklediler biraz geç de olsa.

artık grupların levelleri önemli değil , ayrıca exampler moduna girdiğinizde bile exp almaya devam ediyorsunuz. oyunu bilenler için örnek vermek gerekirse , positron task force yaparken level 50 dinginizi alabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...