Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

City of Heroes

tunch

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mission Architect open betada şu anda. "bu ne ki?" derseniz .. kısaca kendi görev ve "story arc" larınızı oluşturmanıza yarıyor.. bir nevi oyunun creative directorunun yerine geçiyorsunuz.. aynı zamanda görevde çıkıcak olan "düşman"ları ve genelde görev sonlarında olan "archvillian/hero" tasarımlarını ; kıyafetlerinden powersetlerine kadar tasarlamanızı sağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç soru:

1) Wowcu bi bünyeye tavsiye eder misiniz?

2) Aylık ücret ne kadar?

3) Oyunları istanbulda nerden bulabilirim?

4) Genelde hangi serverdasınız

5) Lvl cap kaç, nasıl kasılıyor, lvl alma ve loot ve item vs olarak WoW ile temel farklar neler :D

edit: 6) bi de your freedom ve freecap ikilisiyle çalışıyor mu? (sonuçta lag durumu önemli evet)
Sosyal ağlarda paylaş

wowu ve wow sistemini çok sevdiysen , sana göre değil diyebilirim. ama wowdan başka oyun oynamadıysan , bu konuda pek bi yorum yapamam.

aylık ücret 25 ytl civarı.

oyunlar kutu olarak satılmıyor türkiyede bildiğim kadarıyla.. ncsoft.com sitesinden digital downlad yapıyorsun.

avrupa serverı iki tane , union ve defiant. daha kalabalık olanı union , biz de ordayız.

level cap 50. nasıl kasılıyor sorusu biraz yanlış , oyun sonuçta süper kahraman oyunu , ve "ezik" başlamıyorsun oyuna. oyunun eğlenceli kısmı karakterleri level 50ye getirmek. loot sistemi , wow gibi item bazlı bir oyun olmadığı için çok büyük bir önem teşkil etmiyor. ama yine de , karakterlere çeşit kazandırdığı kesin.. kısaca anlatmak gerekirse :

oyunda "power"ları , eklediğin slotlarla geliştiriyorsun. bu slotlara "enhancment" denen eklemeler yaparak çeşitlendirmen mümkün. bu eklemelerin loot yoluyla craft edilen "set"leri mevcut ve klasik set mantığıyla bir powerda bu setin belirli parçalarına bonus geliyor. kılıç mızrak seti yerine enh seti ile gelişiyor karakterin. ama yine dediğim gibi , enhsiz de olsa karakterler , pvede her şekilde işeyarıyor.

oyunun en sevdiğim özelliği , görece dandik powerlara sahip olsan bile , eğer iyi bi oyuncuysan grubunda fark yaratabiliyorsun. ve community o kadar temiz ki "salak"lar çok bariz orataya çıkıp 1-2 ay sonunda oyunu bırakırken , adam akıllı muhabbeti olup biraz da iyi oyuncu olan oyuncular hemen kabulleniliyor.

en azından şundan emin olabilirsiniz , wow'a başlayıp , bi yerlere gelmek için 2-3 ay sürekli bişeyler için "kasmak" yerine , coha gelip daha level 5 iken ilk büyük görevinizi alıp , eğlenmeye başlayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Hic kasma bu saatten sonra oynanmaz coh.

valla bal gibi oynanıyor.

Dworgian şöyle bir durum varki bilgin olsun, oyun sitsinde tek tek 30 milyona 2 si beraber 55 milyona satılıyor ama aslında 2 oyun birleştiği için tekini alınca 2 sini birden almış oluyorsun.
Neden böyle bir saçmalık var bilmiyorum ama ben sadece Cov aldım 2 sinide oynıyabiliyorum rahatça.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel oynanıyor valla dre , benim asıl düşündüğüm eski halini nasıl oynuyormuşuz.. şu andaki hali 3 sene önceki oyuna göre coh 2. ve bunu herhangi bir paralı expansion satmadan yaptıklarını düşünürsek.. (city of villains ayrı bir oyun benim gözümde)

bu arada guild arayanlar (supergroup ;) ) www.thehandprints.co.uk sitemize göz atabilirler :) CoVda 1. , CoHda ise 2. sıradayız , 1. olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz (1. olan sg bizden 2 sene daha yaşlı :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
Bu uzun, bilgilendirici ve gaza getiren yazı için teşekkürler. Haftasonu sitesini inceleyip downloadı yapmaya çalışayım, girebilirsem sizin başınızı daha sık ağrıtırım :D

Onur şimdi de buna mı sardın? :)

Champions Online da Cryptic tarafından yapılıyor. Invadoria adına guild beta başvurusunda bulundum. Senin mailini yazdım mı hatırlamıyorum. :(

O zamana kadar CoH/CoV idare eder diye düşünüyorum.

USden karakter transferi var mı acaba? :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kısa da olsa bilgi : city of heroes cryptic'in değil artık , ncsoft satın aldı ve onlar geliştiriyor son 2 yıl civarında , ve açıkçası crypticden çok daha iyi başardıklarını söyleyebilirim.

USden karakter transferi yok ama account transferi olabilir , sitesine bakmak lazım.

zaten level 50 karakter nedir ki DA? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiye oranla oyun gerçekten çok değişmiş durumda.
Çok daha falza oturmuş herşey, akıcılık biraz daha sağlanmış.
İtem sistemi market sistemide şahane oturmuş, alternatif olarak oldukça eğlendiriyor beni.

Devo boştaysan mutlaka gel.
US acc transfler olmuyor ya da ben bulamadımn ama oyunun aylık ücretinden 3 euro daha fazla verip oyunu alıyorsun 1 ayla birlikte zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
bu arada kısa da olsa bilgi : city of heroes cryptic'in değil artık , ncsoft satın aldı ve onlar geliştiriyor son 2 yıl civarında , ve açıkçası crypticden çok daha iyi başardıklarını söyleyebilirim.

Kesinlikle.

(issue 14)
''Mission Architect is a stroke of genius and is going to put City of Heroes very high on a lot of players MMO list. They should have named it “Champions Online Killer”, I feel sorry for Cryptic, they should just move on to Star Trek on-line. Why would anyone play anything in the Super hero genre, were they do not have thousands of missions to choose from.''

Hoşgeldin Dregoth.
Global nickim @Cray, en aktif toonlarım vill de Bronox Totem hero da Cray Totem. istediğin zaman mesaj atıp istediğini sorabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

mission architect : HARİKA

herşeyden önce , devlerin cesaret edemiyeceği şeyler yapılabiliyor. ÇOK zor görevler , ÇOK zor rakipler. veya tamamen GERİZEKALI ve "SILLY" rakipler.

her görevde yeni nelerle karşılaşıcağının merakını yaşıyosun. kendi karakterin için de yeni bir sınav oluyor.

ama işin kötü yanı, mission architectde görev yapabilmek için , oyunu biraz iyi bilmek , görevin nasıl zevk verieğini çözebilmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth said:
Başka versiyonu yokki oyunun? Sadece GvE combined edition var. O da 24 Euro. Çüş yani WoW a o kadar para verdim yani. Bu oyun çıkalı kaç sene olmuş, insan biraz fiyat kırar yani. Ayrıcana nasıl başlıyorum o 14 euro ya, mastermind kastımda sıkıldım yani =)

Bariz bir şekilde sen aramaya inanmıyorsun ve ayıp ediyorsun.

https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?dnv=9033192404&action=toggleCategory&mode=open&category=2

Ncsoft store a girdiğin zaman ana sayfaya bakmak yerine City of heroes kısmına girersen çıkıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...