tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 madem muhabbeti dönüyor topikini açalım .. her ne kadar arşiv de kendi konusu olsa da.. http://eu.cityofheroes.com/en/ adres bu efendim.. 14 günlük bedava deneme süresi mevcut. client 2.7 gb. ayrıca hani olur da oyunu alıcak olursanız refer a friend sistemi var , bana da katkınız olsun , haberleşelim :) diğer topikte bir-iki soru sorulmuş.. öncelikle basit de olsa crafting ve loot var. craft edilebilen set enhancmentları üretmeniz için loot biriktirmeniz veya diğer oyunculardan satın almanız lazım. ciddi bir ekonomi oluştu oyun içinde. server olarak "union"dayız.. en kalabalık server bu. 15 gün sonra sıkılmak da city of heroesda HİÇ arkadaş edinmemeye veya iyi bir supergroupa katılmamakla alakalı.. olur da başlarsanız www.thehandprints.com adresinden benim de üye olduğum SGye beklerim. oyunda sıkılmanız imkan bırakmıycak şekilde aksiyon oluyor. her akşam benim veya grup liderlerinin düzenlediği atraksiyonlar mevcut. genelde 2-3 grup oluşturuluyor 8 kişilik takım limiti yetmediği için. başlarsanız oyun içi haberleşme için @tunch handleından ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu arada söylemeyi unutmuşum 14 günlük deneme sürümünde üst sınır level 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi oyuna ne zaman craft geldi yahu? Loot sistemide kıytırık random chance ile cebine Enhancement atıyor bumudur loot :D REpise atıyor yada işte neyse unuttum adını ya :D GElebilirim ama gelmem büyük ihtimal :( Tabula rasa yı bedava yapacaklarına Coh u yapsalardı keşke :D pişkin pişkin sırıtıyorum birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 zamanında amerika serverlarında oynardık , güzeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://forum.paticik.com/list.php?48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 www.thehandprints.com sitesinden kucuk bir kizin poposuna saplak atan bir kadin resmi ile acaip bir site geliyor :) dogrusu co.uk olacak :) ilk girdim dedim ne oluyor nedir burasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://handprints.phpbbhosts.co.uk/ bu da forumlara direk link :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Denemede 10 level sınırı kalbimi çok kırdı.14 olsaymışta bari travel spell lerin ilk hallerini görebilseymişiz. Arkadaşımda girdim baktım bu gün deneme sürümünden, özlemişim gerçekten.Us varken şimdi Eu almak mantıksız geliyor ama.. darkfallda çıkacak.Türk oynayan var mı tunch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bir ara CoV oynamistim ama serverlar bos gibi gelmisti bunda nasil tatminkar bir kalabalik varmi bulundugunuz server'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 city of heroes u beleş olsun istiyoruz. NC soft yaparsın sen aslan kralsınsın kesseler acır ama :( kesmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi neden beleş olsun adamlar hala update çıkartıp hala content ekliyorlar. sürekli gelişiyor oyun , ve gayet kalabalık şekilde oynanıyor :) champions onlinedan 2 sene sonra beleş falan olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hakkaten CHAMPO nezaman cıkacak? bi bilginiz varmı? Hazırcılık "ftw" Tam türk işi :D Bu arada gelebilirim ama Dolar Tavan yapmış durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 onun da var topiği.. daha belli değil tam, mayısta falan çıkar tahminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Tunch çok fena özelden kanıma girdi. Sanırım ki bir EU da ben edineceğim ve umuyorum ki bir kaç güzel ay geçireceğim.Bu gün baktım 2004 US accim.5 yıl geçmiş, şaka gibi.Oyunada girdim baktım suratlar biraz karton gibi geldi ama.. =) Zamanında US saatleri e nedeniyle bir eksiklik hissetmiştim bende. Her tarafımda mmorpg doldu şu aralar, iyi para gitti bu işe valla.Toptan bir ara bütün oyunları satsam acaba, hmm iyi para gelir be. Champs çıkış tarihi konusunda ise 2009 bahar denmiş ama daha open betaya geçmemiş oyun.Bu nedenle zamanında çıkacak diyende çok, çıkamayacak diyende çok.Bir sitedede 36 gün kaldı gibi bir duyum var.bilemiyorum ne olur araştırmak lazım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 abi trial ile yetineblirim sanırım CHAMP online çıkacaksa bahara :D 2. bahar yaşıyor ömrüm, gel benim yarim oluver şimdi champo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi girilmiycek gibi değil kana.. gelip görüceksin oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 aslında 2 ay önce falan trial oynuyordum Çok değişmiş yaaa... MEsela tanklarla Scrapperlar hemen hemen aynı olmuşlar Sadece HP farkı var arada çok ince bi çizgi yakalamışlar.Ben beta testini oynuyordum bu meredin ozaman ne critical vardı ne bişey vardı asdfasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Aldım oyunu. Underoath bence sende al daha var her şekilde Champa zaten. Birde Coh+Cov beraber 30-35 tl ye kadar düşmüş. Bence sende al.Herkes alsın. Azıcık oyniyimde, bissürü kişinin kanına gireceğim bende sonra.Hemde zorla.asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ABi al diyonda :D Gitar için mangır biriktiriom :D 100 milyon var suanda Gitarım yok gitar almam lzm :D yani biraz Coh yaş iş olacak. REfer friend Olayında sana ne gibi katkısı olucak tunch? 1 ay beleşe mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Ah, patladı benim işte zaten. Başka yerden bulmam gerekicek şimdi. Bissürü alınacak oyun varken gidipte 25euro vermem şimdi bu oyuna. Bende biraz deneme sürümünden yeni şeylere bakiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi zorun neydi eu aldın :D Git US al ya 12$ :D hiç değilse 20 Yeğtele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende Us var ki zaten. Birde eu alıyorum. Us saatleri yüzünden saçma oluyor ve lag olabiliyor. Neyse en kötü US de takılırımda onada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 us alın , ondan sonra task force tu trialdi bulmak için gece 12-1 olmasını bekleyin en aşağı :) EUda gündüz vakti bile 3-5 tf bulunabiliyo , çevrenizin genişliğine ve üye olduğunu chat kanallarına göre , akşamları ise her saat her tfyi bulmak mümkün. hele 1 ay oynayıp çeşitli levellerde karakteriniz olmaya başladıktan sonra , yapacak şey yok diye şikayet etmenizi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Valla bakalım.Ebay dede çok ilginç fiyatlara var ama güvenemyorum artık.Hevesim kaçıyor gibi ama biraz daha kurcalıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 abi mmo lardfan çok cabuk bıkıyorum ya. Aslında Cry totem Gel Bi senle Trial oynayalım bakalım keyif alırsam devam ederim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar