Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç Resimler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 15 Mayıs 2004 18:34 tarihinde demiş ki:

hueaheu gordugum sey sakallı bi amca idi.sizde aynı seyi mi gordunuz :)[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
hee birde Ferrero kardesim bunları teker teker koyacgina link yazsaydın(tabi eger sitesi varsa) daha iyi olamzmıydı :P[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 15 Mayıs 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
Yurdum İnsanı...

superlem resım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
hehe karar verdim ben de bole bisey hazırlıcam.o resmi daha net gormek icin gozu kıpmak daha ii oluo surekli kıprınca adam akıllı olusuyor :)[signature][hline]Icq=212-213-215
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
hsktr ya gerçekten de oluo :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
valla ilk resimde gördüğümü söyleyim. önce şekli görüyom aynen , sonra bir sinema perdesi gibi birşey oluşuyor gözlerimin önünde daha sonra gözlerim titremeye başlıyor(bakınız sinema makineleri çalışırken bir titreme olur aha öyle) sonra aynı resim çıkıyor , Ferrero'nun da dediği gibi beyin tamamlıyor yamuk şekli gayet yuvarlak ve düzgün görüyorum. süper bişey[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
Ben bu ilk resmi küçükken gazetede görmüştüm, abim göstermişti "aaa barış manço" diye atlamıştım ama altında yazıyodu hz.isa diye :D[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
//?
Mesaj tarihi:
ilk resmin numarasını buldun copyalayın paint e koyun renginin ters çevirin. gordüğnüz resim orataya çıkyor[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
nuki, 16 Mayıs 2004 15:07 tarihinde demiş ki:
ilk resmin numarasını buldun copyalayın paint e koyun renginin ters çevirin. gordüğnüz resim orataya çıkyor

yinede ilüzyonla ilgili bi şiyler var orada :P ehue
renkleri tersine çevirip yapın aynı şeyi.... daha yaşlı bi adam çıkıo o zaman :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
çou bilindik resimler nette dolaşıo hepsi ama bi dolu bilinmeyen hoş resim de war. bence siteyi ziyaret edin: cavell.sitemynet.com/yanilma.htm[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
  • Yeni Oluştur...