MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Böyle bişey arıyorum. Normalde tek kullanımlık sıvılaştırılmış hava spreylerini kullanıyordum. Bugün hiç bi yerde bulamayınca böyle bi cihaz alayım artık dedim. PC kasası ,klavye temizlemek için şöyle kompakt bir kompressör bileniniz var mı? Nerden alabilirim? Online satan bi yerler varsa link atarsanız şahane olur. Ankara'dayım ayrıcana. Adres verecek olursa diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ben bisiklet yada top sisirmek icin kullanilan pompalardan kullaniyorum, tavsiye edilir, ama su ayakla basmali olacak, ucunda kirmizi ince zimbirti tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 http://dekorasyon.gittigidiyor.com/Tamir-Tadilat-Gerecleri_Hava-Kompresoru_W0QQkatZZctcQQsraZZhpa ben burdan seçip aldım 20 liraya bi tane daha yeni, gayet güzel çalışıyor yeterince kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar