Overseer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sen ne yaptın derseniz bişey diyemem ama ideallerim var askerden geleyim hele kurtarıcam dünyayı. ankara nüfusunun %90ından daha sorumluyum =P ayrıca samimiyetsiz lafımı aynen yalayıp yutuyorum. bugün gittiğim sağlık ocağında sola bakmamla, bu sağlık ocağı xx lions kulübü tarafından yaptırılmıştır tabelasını görmem bir oldu. hayatımda ilk kez tabeladan ayar yedim. saygılar abiler. bi de fetoya kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yeni konu açmadan buraya yazayım peki bu adamlar napar Rotary bilmemne Interact flnda var sanırım , tamam yardım filan ediyorsun oraya buraya , peki böle klupte bulunduğun için para mara veriyormusun yardım haricinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Aidat veriliyor ama öyle çok yüksek birşey değil. Zaten onlar da toplantılar için yapılıyor. Asıl bağış rotaryenlerin aktivite yaparak topladıklarından geliyor. Kermes, eşli bağış vb. projelerden geliyor yardımlar. Rotary'nin amacı farklı meslek grouplarından insanları bir araya getirmek, zaten bunun için aynı klüpte birden fazla aynı mesleği yapan insan olamaz kuralı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar