Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aramaya üşenedim ama muhtemelen zaten böyle bir başlık yoktur : ) Götürdükleri konusu herhalde aşağı yukarı herkeste aynıdır, uykusuz geceler, ayda 12€, kalınan dersler, minimum gece hayatı vs vs. Ama kazandırdıkları da var şüphesiz ben aşağıda yazdım benimkileri. Aklına başka gelen olursa paylaşsın plax. - Akıcı ingilizce konuşma - WoW movielerden gelen geniş müzik kültürü - Refleks - fiziksel olarak çok değil belki ama reaksiyon zamanının düşmesi : ) - Epeen lol I--------) - Bayağı farklı milletlerden insan tanımak, hatta çatpat isveççe konuşabilirim sanırım : ) - En iyi arkadaşlarından birini oyunda tanıyacaksın deseler 4 sene önce güler geçerdim, öyleymiş cidden - Bir de bol miktarde eğlence ! /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kesinlikle en ucuz vakit geçirme aracı.özellikle 6. senesini geçiren dar bütçeli üniversite gençliği için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 popo göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bence götürdükleri okadar çokki, getirisi pek kayda değer olmuyor yanında biraz ing chat pratiği dışında bi getirisini görmedim yıllardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 arkadaş olayı ciddi ya.yarın ingiltereye gitsem 5 kuruşsuz kalıcak yerim bile var yani o derece =) ingilizceye katkısı tartışılmaz.ama nolursa olsun zararı daha fazla. (ve bunu bile bile oynamaya devam edicem sdfsdfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yararı yok zararı var, oynuyoruz, demekki bizde sorun var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bkz. sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Wispy said: - Akıcı ingilizce konuşma - WoW movielerden gelen geniş müzik kültürü - Bayağı farklı milletlerden insan tanımak- - Bir de bol miktarde eğlence ! bunlara katılırım. Fly said: popo göbek buna da^^ aman diyim popo göbek kısmı sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 * takım calısması * writing, listening, speaking ^^ * accountu satınca gelecek olan para var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 polyanna mısınız ya gençliğiniz gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 valla akıllı adam oyunun dozunu ayarlamasını bilir. hem dısarda arkadaslarımla vakit gecirip, hem gunlerce evden cıkmayıp oyun oynamayı becerebiliyorum. ama oyuna kendini kaptırdın mı bırakamaman da ayrı bisey tabi. frene dogru zamanda basmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yıllarca matematikten kaçmış, matematiğe en uzak olabilmek için sosyal okumuş, uni'de kayıt yaptırırken hocalara tektek, "matematikle alakalı bişi yok dimi" diye sormuş biri olarak dps'imi%0.1 arttırabilmek için formüllerle cebelleşme sayfalarca hesap gibi şeylerin zevkini verdi bu oyun bana. bi de gençliği, sosyalliği, eğlenceyi gece oraya buraya çıkıp içmek fln sanan insanlara kıçımla gülebilme yetisi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 son soylediginle wow sayesinde birine kıçımla gülebilmeyi başardım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bi de türkçe cümleler kurabilseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 learn2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 @alpg ee dışarı çıkıp arkadaşlarınla vakit geçirmemekse , sosyallik evde oturup wow mu oynamaktır abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 wowu bisey kazanmak icin oynayan nesle asina degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kalori yakmak için sevişmiyorsun ama sevişirken kalori yakıp 2 kere kazançlı çıkıyorsun akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 o yonden dusunmedim, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Valla wow bi oyun...diğer oyunlar gibi sadece eğlence amaçlı. Oyun konsept olarak zaten insana bişey katan bi uğraş deildir bence:D Bence akıcı ingilizce ve edinilen arkadaşları "wowun kazandırdıkları" değilde "wow un kaybettirmedikleri" diye sıralamalıyız bence. /played yazın o kadar saatte herhangi başka bi şekilde nasıl mithiş ingilizce öörenebilceenizi düşünün*.Arkadaşlara gelincede... arkadaş insan olan heryerde edinilir, şimdi arkadaşınıza bok atmıcam ama wow oynamak yerine... ne bilim gitseniz gitar bateri falan çalsanız belki çok kafa biriyle tanışıp rock yıldızı olrdunuz:D Wow un kazandırdığı hiç bişey yok arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Diğer oyunlar gibi sadece zaman öldürüp eğleniyoruz başka bi olayı yok. Edit: altı çizili yer yüzünden oyun içinde tepki aldım o yüzden editliorm:D o kadar saatte hem ingilizce hem fransızca hemde almanca öörenir üstüne bide ispanyolca cilalarsınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 said: 4 senedir (avrupa serverları açıldığı haftadan itibaren yani v1.0 lardan itibaren) insan gibi wow oynuyorum. Yani kendimi sınıfta bırakacak kadar veya arkadaşlarımdan koparacak kadar veya kız arkadaşımdan ayrılmıya yol açıcak kadar değil, yeteri kadar.. ne zaman oturup ne zaman kalkıcağını ayarlıyarak, kendine hakim olarak. Yeri geldiğinde dışarı çıkıp, yeri geldiğinde oyuna ara verip aç gibi ders çalışarak. Bu başlığı "Wow un iradesi düşük olanlara, nefsine hakim olamıyan insanlara kaybettirdikleri" olarak değiştirmek bence daha doğru. Çünkü bende 4 senedir oynuyorum, şu anda ilk günkü kadar zevkde alıyorum ve bu süreç esnasında makina mühendsiliğide bitirdim, nişanlandımda, çalışıyorumda herşeyide yaptım. Demekki ne zaman oturup ne zaman kalkılıcağı bilindiği zaman kaybettirdiği hiçbirşey olmaz. yeterki kendini zapted. demiş bir arkadaşım zamanında. nuff said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Helal olsun keşke hepimiz onun kadar nefsine hakim insanlar olabilsek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Boşverin getiriyi / götürüyü Gogo oynamaya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Trabzon gibi yaşam olmayan bi yerde üniversite okuma gibi bi bahtsızlığınız varsa getirisi götürüsünden çok oluyo bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 casul'ım mutluyum. vicdanımı rahatlatmak için bi liste yapmamam gerek yok zira o kadar yer kaplatmıyorum hayatımda, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar