Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 valla ben bu arabayı R ye rakip oalcak bişiye benzetemedim.Bana göre cls ye rakip bi araç gibi.cunku bmw de o sınıfta bi araç yok.6 kasaya 4 kapı koyalım dememişlerde böle bişi yapmışlar gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 muhteşem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iOv9dIfhCUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 matama said: ok abi sen haklisin ugrasamiyacam uğraşamicaksan en baştan sataşmayacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Yine X6'nın gıcık sırt eğrisini kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Bu zaten enteresan bi karoser. Ama bu konseptin önemi yeni BMW 5 serisinin nası olacağını gösteriyo olması. Sedanın da önü bunun gibi olacak, arkası da 7 serisi gibi olur muhtemelen. İşte canlandırın kafanızda böylece yeni 5 serisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar