MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Daha yeni BMW 5 serisi gün yüzünde çıkmamışken, sokaklarda görülen ilginç BMW concepti'ni (PAS isimli yeni karoser tipi) tanıtmış olmaları gerçekten ilginç. Bir taşla iki kuş vurmuş oldular ama, hem yeni 5 serisinin nasıl olacağı ortaya çıktı, hemde bu merak edilen yeni araç nasıl birşey olacak o belli oldu. Porsche'nin Panamerasına, Merso'nun CLS sine vb. araçlara yere yakın bir X6 ile karşılık veriyor olmaları ilginç. Panamera'yı andırıyor olsa bile ellerinde concept cs gibi çok daha başarılı bir tasarım varken neden böyle yaptılar acaba? Ben açıkçası yeni 7 serisine benzeyeceğini tahmin ediyordum, ama neredeyse aynısı olmuş önden bu yeni 5 serisi. O yüzden pek beğenmedim. Aşırı büyük ön böbreklerin dik duruşu ve farların sadeliği hoşuma gitmedi. Ama şu anki BMW 5 serisinden de nefret etmiştim ilk gördüğümde, baka baka beğenir olduk. X6 da da öyle oldu netekim, bunda da öyle olacaktır. O yüzden güzel bi araba diyorum şimdiden hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 janjanlı soccermom arabası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ulan cons gören de inciluz veya amarigalı sanacak seni. soccermum nedir be. arkasında biraz gariplik olsa da, hayvani dursa da, hoş görünüyo önlerden falan. bi de kapılar karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 para verseler, karımı öldürseler binmem. edit: çocuğumu kesseler de binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 CLS değil de Audi'nin RS serisine karşılık yapılmış olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mr_Hand said: ulan cons gören de inciluz veya amarigalı sanacak seni. soccermum nedir be. arkasında biraz gariplik olsa da, hayvani dursa da, hoş görünüyo önlerden falan. bi de kapılar karizma. dayım southampton dükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons'un dayısı; http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42436000/jpg/_42436503_graemesouness1970s203i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bu araç station wagon değil. O yüzden Audi'ye rakip değil. Zaten oturma pozisyonu BMW x6 ile normal bir 5 serisi sedan yüksekliği arasındaymış. Araç epey multi-fonskiyonel üretilmiş. Uzun zamandır BMW ilk defa "Ben yaptım oldu" demeden " bunları bunları düşünerek araç yaptık" demiş. Ben anlatmaya çalışmayayım, hazır anlatan çok güzel bir video hazırlamışlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bmw orta sınıf üst segment olma sendromunu atamıycak artık bmw alınmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 GoTume benzemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 kıtlıkta binilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya bu mercedes R serisine rakip uretildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 R serisinde koltuk kapasitesi daha fazla deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 x6 nın binek versiyonunu yapmışlar bu sınıfta cls diyorum hala.ne porsche ne bmw ne aston martin.bu sınıftaki en iyi araba cls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu aletin cls le alakasi yok farkli gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 matama said: ya bu mercedes R serisine rakip uretildi R serisi Epic Fail kategorisine girecek bi araç... Bunu bile bile yıllar sonra neden R serisine rakip çıkarsınlar ki? PAS diye bambaşka bir segment diyerek pozisyon belirlemişler bu modele, ama genede oturma düzeni olarak 4 kapı coupe klasmanına sokulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 marv bin tane yerde okudum bu araba r serisine rakip sonra R serisi turkiyede epic fail ama yurtdisinda gayet satan bir model aileler icin birde ozellikle boyle luks servisimsi yerlerde cok kullaniliyor. hatta yenileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 O bin tane yerden birini koysana buraya bizde okuyalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hey allaam dövüceksiniz birbirinizi "R mı, cls mi" diye ha. abi direkt olarak ne R serisine rakip, ne clsye rakip işte... R serisi 6 kişilik bi kere, bu yanlış görmediysem 4 kişilik. olsa olsa CLS + R gibi bişey; adamlar kendi de söylüyo yeni bi sınıf diye. aslında iri bi sedan, başka bişey değil. benzer bi yaklaşım opel signumda olmuştu, o da bu kadar "premium" değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bmw r class bak burada falanda yaziyor, ilk spyshotlar ciktiginda herkes mercedes R serisine rakip dedi. sonra kivirtiyorlar araba farkliymis gibi koysun suraya birileri iki arabiyida gorursunuz nasil rakip. ya mrmarv bir halt savuncam diye bak buda R class in fotosu bariz aynisi mantik olarak allah rizasi icin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Abicim verdiğin linkte bi cümle "mercedesin minivanı olan R serisinden daha dinamik olacağı tahmin ediliyor" demiş. Sen bundan "BMW R serisine rakip çıkardı bunu" sonucuna nası varıyorsun? Bagaja doğru tavanı her alçalan araba buna rakip olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ok abi sen haklisin ugrasamiyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 güzel olmuş.. aferim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 alakasız olucak topa tutmayın ama gt ve gto arasında ne fark var? ve acılımı varsa gto nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 wikiden buldum ne kadar doğru bilmiorum gerçi gt: A grand tourer (Italian: gran turismo), (initialised GT), is a high-performance automobile designed for long-distance driving. Any such car could be considered a grand tourer, but the traditional and most common body style is the two-door coupé with either a two-seat or a 2+2 seat arrangement. The name comes from the Grand Tour. gto: The numerical part of its name denotes the displacement in cubic centimeters of each cylinder of the engine, whilst GTO stands for "Gran Turismo Omologato", Italian for "Grand Touring Homologated." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar