Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 5 serisi GT Resmen Duyruldu

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Daha yeni BMW 5 serisi gün yüzünde çıkmamışken, sokaklarda görülen ilginç BMW concepti'ni (PAS isimli yeni karoser tipi) tanıtmış olmaları gerçekten ilginç. Bir taşla iki kuş vurmuş oldular ama, hem yeni 5 serisinin nasıl olacağı ortaya çıktı, hemde bu merak edilen yeni araç nasıl birşey olacak o belli oldu.

Porsche'nin Panamerasına, Merso'nun CLS sine vb. araçlara yere yakın bir X6 ile karşılık veriyor olmaları ilginç. Panamera'yı andırıyor olsa bile ellerinde concept cs gibi çok daha başarılı bir tasarım varken neden böyle yaptılar acaba?

Ben açıkçası yeni 7 serisine benzeyeceğini tahmin ediyordum, ama neredeyse aynısı olmuş önden bu yeni 5 serisi. O yüzden pek beğenmedim. Aşırı büyük ön böbreklerin dik duruşu ve farların sadeliği hoşuma gitmedi. Ama şu anki BMW 5 serisinden de nefret etmiştim ilk gördüğümde, baka baka beğenir olduk. X6 da da öyle oldu netekim, bunda da öyle olacaktır. O yüzden güzel bi araba diyorum şimdiden hahaha

Sosyal ağlarda paylaş

Bu araç station wagon değil. O yüzden Audi'ye rakip değil. Zaten oturma pozisyonu BMW x6 ile normal bir 5 serisi sedan yüksekliği arasındaymış.

Araç epey multi-fonskiyonel üretilmiş. Uzun zamandır BMW ilk defa "Ben yaptım oldu" demeden " bunları bunları düşünerek araç yaptık" demiş.

Ben anlatmaya çalışmayayım, hazır anlatan çok güzel bir video hazırlamışlar =)

Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
ya bu

mercedes R serisine rakip uretildi

R serisi Epic Fail kategorisine girecek bi araç...

Bunu bile bile yıllar sonra neden R serisine rakip çıkarsınlar ki?

PAS diye bambaşka bir segment diyerek pozisyon belirlemişler bu modele, ama genede oturma düzeni olarak 4 kapı coupe klasmanına sokulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hey allaam dövüceksiniz birbirinizi "R mı, cls mi" diye ha. abi direkt olarak ne R serisine rakip, ne clsye rakip işte... R serisi 6 kişilik bi kere, bu yanlış görmediysem 4 kişilik. olsa olsa CLS + R gibi bişey; adamlar kendi de söylüyo yeni bi sınıf diye. aslında iri bi sedan, başka bişey değil. benzer bi yaklaşım opel signumda olmuştu, o da bu kadar "premium" değildi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

wikiden buldum ne kadar doğru bilmiorum gerçi

gt: A grand tourer (Italian: gran turismo), (initialised GT), is a high-performance automobile designed for long-distance driving. Any such car could be considered a grand tourer, but the traditional and most common body style is the two-door coupé with either a two-seat or a 2+2 seat arrangement. The name comes from the Grand Tour.

gto: The numerical part of its name denotes the displacement in cubic centimeters of each cylinder of the engine, whilst GTO stands for "Gran Turismo Omologato", Italian for "Grand Touring Homologated."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...