Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Xaenin said: Lan biz o kadar istanbula gelin görüşelim diye baskı kuralım, siz oturun 3 kişi buluşun biriniz de abi gel sen de oralardaysan seni de görmüş oluruz diye haber vermesin. Ciddi bozuldum, şaka yapmıyorum yani. Böyle düşüncesizliklerde çok hassasımdır. Olm sen dağda değil miydin Umurlarla, zengin tatili yapmıyo muydunuz viskinizle puronuzla? Güzel olduğun kadar küstah mısın nesin birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bilader bence senin bu iş olmaz. o kız belli seviyr elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Saeros said: sadece ilk mesajı okudum şimdi ikinciye geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 of geyik muhabbeti :D:D sadşfjksadşlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 giy sırtına deri cekei kolları da dirseğine kadar sıyır sonra al boomboxı (bildiğin kasetli yebin kocaman olanı) git kızın penceresinin altına "lost in love - air supply" çalarken havaya kaldır boomboxı ve kararlılıkla kızın penceresine bak (bu tavsiyeyi hep veriyorum birgün birisi yapsın lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 senin için yapıcam bunu ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 geyik bittimi? hala yapabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi o kiz ikinize de yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 veya o cocuk ikinize de yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sen kiza ne demek istiyosun ilke agzini ayirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben sevgilimle mutlu bi ilişki yaşarken bi dallama çıkıcak , kıza asılıcak bide benide dövmeye kalkıcak var ya KAN ÇIKAR KAN !! LET BLOOD RAİNS LİKE HELL !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar