kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 diyelimki vücudumuzun belli bi kaç yerinde dikiş yara izi var. biriside göğüste kıl çıkan yerde yada kolumuzda felan diyelim estetik ameliyatı yaptırırsak o izleri kaldırtıp eski haline döndürebiliyozmu ama önemli olan orda şu anda kıl çıkmıyo mesela yaptırdıktan sonra eskisi gibi çıkıcak kıllar. yani maymunun götü gibi açıkta kalmıycak orası . mümkünmüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abi bence kılların yeniden çıkması yerine toptan kılsızlığı seçsen ? Daha kolay gibi bence.Tabi kıl sevmeyen bi insan olarak söylüyorum bunu no ofens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pek olmaz gibi ya.Yani dikiş izin geçer ama iz geçince orda tekrar çıkmaya başlamazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ya kalk git iddia oyna estetik diyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 nasıl olsa bıçakaltına yatacaksan arada kıl ektir.. yaniğ bir tarafdan al oraya diktir.. olmaz mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çıkmıyor orda kıl ya en azından benim istenmeyen benleri yaktırdıgımda bi daha oralarda kıl çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 BabacumMostors said: nasıl olsa bıçakaltına yatacaksan arada kıl ektir.. yaniğ bir tarafdan al oraya diktir.. olmaz mı ki? eskisi gibi olurmu saç ektirenleri görüyom böyle çok belli oluyo yani ektirdiği jasgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Zegna said: ya kalk git iddia oyna estetik diyo hala ah antalyam 1 gol daha atsa ameliyatın parasını beleşe getircektim valla öyle deme askdhgsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yara izinin üstünde çıkmıyor, estetikten sonra da çıkacağını sanmam kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 saç ektirenlerin saçı gerçekten de oyuncak bebek saçı gibi oluyor, bi dlikte 3-5 saç çıkıyor filan. ama bir süre öyle oluyormuş, sonra bir şekil normale dönüyormuş diye duymuştum. bana pek olası gelmemişti o dikilmiş gibi duran saçları görünce ama, herhalde kimse sonsuza kadar öyle gezmeyi göze alıp ektirmiyordur saçları di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Di mi Oğuz? Oğuz? Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 estetik caizmidir :D sdfs şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yara izi karizmadır ya, yokedilir mi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim de apandist ameliatı izim var çok şekil duruyo görenlere de, yaa gördünmü işte evlat biz ne masalardan kalktk diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 izler düzeltilir ama kıl kökleri olmadığı için çıkmaz. Nip/Tuck'a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: benim de apandist ameliatı izim var çok şekil duruyo görenlere de, yaa gördünmü işte evlat biz ne masalardan kalktk diorm. Kıl dönmesi ameliyatı olanlarda geçerli mi? adsadsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bağsur geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Dartanian said: benim de apandist ameliatı izim var çok şekil duruyo görenlere de, yaa gördünmü işte evlat biz ne masalardan kalktk diorm. benim de var apandisit ameliyatı izim. onla mutluyum. (geçse daha mutlu olabilirim ama ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim sırtımda pençe gibi yara izi var soranalra aslan saldırdı diyorum harbiden aslan saldırmış gibi ama halbuki gül bahçesinde mayoyla top oynamya çalışmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Denn said: Dartanian said: benim de apandist ameliatı izim var çok şekil duruyo görenlere de, yaa gördünmü işte evlat biz ne masalardan kalktk diorm. benim de var apandisit ameliyatı izim. onla mutluyum. (geçse daha mutlu olabilirim ama ehe) Peki ameliyattan sonra apandistini kavanoza koyup getirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahah o eziyeti annemlere yapmışlar, kızınızın ödü kopamicak artık demisler bi de sdf. apandistimi görmeden de mutluyum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Çok kötü espri yapmşlar ya yazık annenlere :( Apandistim bile benle 18 yıl yaşayamadı :( @fede özentisi:Çek git bebeğim uzaklara çek giit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kermit kıl işini bilmem ama lazer(tu)iyidir izler için diye biliyorum. @Denn: Benim de bademciklerim vardı kavanozda annem kedileri besledi onunla dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ohaha yok artık annen biraz piskopatmıs sanırım?:p siz götürdünüz mü yanınızda kavanozu ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aslında annem doktorun başının etini yemiş almasanız olmaz mı bademcikleri almayın nolur vs. diye. Adam ameliyattan sonra al çok istiyodun bademcikleri napcaksan artık demiş vermiş anneme kavanoz içinde. Kavanoz nerden geldi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar