EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 tr kanalında oluyomu bilmiyorumda ukraynalılarla oynuyodum, 2 oyun oynamayı denedim, ikisindede oyunun ortasında düştüm :L lag sıfır oynuyorum böle, bi anda waiting for the host yazısı çıkıyo. sonra düşüyorum. o sırada alt tab yapıp kanala falanda yazıyorum, kanaldanda kopmuş oluyorum yazılar falan gelmiyo gitmiyo. niye olur bu?
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 öyle bişey olduğunda hemen bi int sayfası falan aç intten tamamenn mi kopmuşun ona bak.onun dışında versiyon farkı olabilr belki :S.patide oluyodu mesala
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Version farki varsa oyunun basinda hic acilmamasi lazim. Eger waiting for host cikiyorsa hemen Garena'da host'un adini arat /find komutu ile ve nickine sag tusla tiklayip Tunnel yap. Bazen kurtariyor.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 işte tunnel falan atılmıyo kanaldanda kopmuş oluyorum. internet problemide diil komple gitmiyo internet yani bi garena kopuyo :L
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 LathspeLL said: Version farki varsa oyunun basinda hic acilmamasi lazim. Eger waiting for host cikiyorsa hemen Garena'da host'un adini arat /find komutu ile ve nickine sag tusla tiklayip Tunnel yap. Bazen kurtariyor. yok girebilyosun oyuna.ben patide 2 kere düşmüştüm öyle dalgınlığımdan 1.21 ile girmiştişm
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ama oyun açılır açılmaz düşüyosun öyle olunca ben 20dk falan oynadım son oyun ortasında gitti :L
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 garena forumlarında bug report sectionunda disconnection problemse bak ben hiç giremiyorum haline şükret sonra
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hala çözülmezse bana öm at turkey channelın moderatörleriyle görüşürüm..
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tr kanalında bi oyunda denedim yine aynı bok oldu
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Gereksiz sunucuları bırakın pati ye zıplayın asdfsdf dota +3
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bırak ya arada bi bakıyorum in cin castle fight oynuyo :P
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Garenayı kaldırıp tekrar kurmayı falan dene Garena kaynaklı problemler olabiliyordu.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sorunu az daha anlayabilmem için şu işlemleri yaparmısın başlattan command promptu aç(cmd) sırasıyla tracert us1.auth.garena.com ve tracert us5.auth.garena.com yaz bunların sonuçlarını bi ss al buraya yolla ayrıca ; ipconfig/release yazdıktan sonra ipconfig/renew yaz birkere bide böyle dene.
Öne çıkan mesajlar