wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Selam arkadaşlar beni yadırgamayın ama size bişi sorcam 4 saaten beri deniyorum.Bir türlü renkli yazı yazamadim yani renkli mesaj veremedim...!!! kullandıgım komutlar cont.sysmessage cont.sayu acaba bir yazıyı nasıl renklendire bilirim spheretaples on=@login altina koyucam da bir türlü başaramadım yine takıldım...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ufak bir soru dordum lan anlamadım gitti kimse cevapta yazmiyo ne var bu akşam anlamadim...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 thecoder allah sen den razı olsun ravenadan sonra ikinci hızır servis sensin baba eywallah...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 dostum bu arada nebula scriptlerin de ben öyle bişiye rastlamadım hepsniniz epey gözden geçirdim...!!! Körmü oldum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ehuehe olmaz sen programci scripter o hizir :D bak buldum bu olmazmı: var.smsgx 0482 smsgx yetkili kadrosuna hosgeldiniz, ! bu işime yaramaz mi spheretaples.scp on=@login bunu altına yassam da giren playerlara msj vericem olmaz mı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 zorm'un dll si yüklüyse message @40 selam şeklinde kullanabilirsin. ama bu haliyle türkçe karakter yazamazsın.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 selam vallaha hem zorm dll hemde sphere 55i kullanıyom ama zorm dll sürekli stone ediyo delirtti beni ya :) Bişi daha sorcam ben bu nebulanın scriptleri arasında inceleme yaparken test.scp buldum orda aff diye bişi var o calışıyomu deneyeyen oldumu ben denedim hiçte calışmıyo daha dogrusu calışma prensibini bulamadım foncsion baktım ama malesef...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 af sistemi işte ne var onu anlamayacak. item ve functionların hepsini kullanırsan sorunsuz olur.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tazmanyak iyi güzelde kardeşim denedim o iş calışmıyo biliyon :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bilmiyom kolay gelsin[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 S.a iyi geçler beyler ya dolaşırken nebulanın scriptleri arasında test.scp içinde bir adet aff sistemi buldum orda f_afcikti böyle bir foncsion var denedim ama calışmadı calıştırabilen varmı acaba calıştıran oldu ise bana bir zahmet söylesin nasıl calışıyor...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar