Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renkli yazi yazdirma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar beni yadırgamayın ama size bişi sorcam

4 saaten beri deniyorum.Bir türlü renkli yazı yazamadim yani renkli mesaj veremedim...!!!

kullandıgım komutlar

cont.sysmessage cont.sayu acaba bir yazıyı nasıl renklendire bilirim spheretaples on=@login altina koyucam da bir türlü başaramadım yine takıldım...!!!
Mesaj tarihi:
ehuehe olmaz sen programci scripter o hizir :D

bak buldum bu olmazmı:

var.smsgx 0482
smsgx yetkili kadrosuna hosgeldiniz, !
bu işime yaramaz mi spheretaples.scp
on=@login bunu altına yassam da giren playerlara msj vericem olmaz mı böyle?
Mesaj tarihi:
zorm'un dll si yüklüyse
message @40 selam
şeklinde kullanabilirsin.
ama bu haliyle türkçe karakter yazamazsın.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
selam vallaha hem zorm dll hemde sphere 55i kullanıyom ama zorm dll sürekli stone ediyo delirtti beni ya :)

Bişi daha sorcam ben bu nebulanın scriptleri arasında inceleme yaparken test.scp buldum orda aff diye bişi var o calışıyomu deneyeyen oldumu ben denedim hiçte calışmıyo daha dogrusu calışma prensibini bulamadım foncsion baktım ama malesef...!!!
Mesaj tarihi:
af sistemi işte ne var onu anlamayacak. item ve functionların hepsini kullanırsan sorunsuz olur.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Mesaj tarihi:
S.a iyi geçler beyler ya dolaşırken nebulanın scriptleri arasında test.scp içinde bir adet aff sistemi buldum orda f_afcikti böyle bir foncsion var denedim ama calışmadı calıştırabilen varmı acaba calıştıran oldu ise bana bir zahmet söylesin nasıl calışıyor...!!!
  • Yeni Oluştur...