erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu biriken bonusları nasıl kullanabiliriz ? bonus kullan gibi bir şeyler yok hiç, not falan mı yazmamız gerekiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bonus üyesi mi burger king? öyleyse kredi kartı seç ödeme şeklini, not olarak da yaz istiyosan. kapıda bonusla ödicem ben dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bonus kullan diye bişi olmaz olur mu ya, ama bonus şöyle işliyor mesela 3ytl'lik bonusun var gidipte 10milyonluk bişiyi 7 milyona düşüremiyorsun, 3ytl ve daha azı ürünler için bonus kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yok ya öyle değil sipariş verdikçe fiyatına göre bonus kazanıyosun, 7 liralık bonus birikmiş şimdi bende, kullanılabilir bonus bölümünde böyle yazıyo ama onu kullanabilmem için herhangi bi şey koymamış burger sdf ya da ben göremedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hah tamam o zaman anladım senko kötüymüş o zaman eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bi ürünü sepete at işte 7ytl veya altında bir meblaa tutuyorsa altında yazar zaten bonus kullan diye yok çıkmıyorsa sistemde sorun vardır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ha tıkla gelsindeki bonus. pardon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 25 ytl lik ürünü bonusla bedavaya almıştım zamanında gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar