RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 allahın cezası ne lezzetli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 forumda biyerde yazmıştım galiba. arasına barbekü sosu basınca triple whooper'a basan birşey oluyor bence. ağır fanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 megamac yenebilio ama tripple whopper gerçekten yenilcek bişey değil KAN kokusu gelio artık burna saf et yiosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu haliyle zaten direk eziyor ya favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi etten güzel ne var? etin fazlası var mı? gerçi ben biraz ilk karnivorlardan olduğumdan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi et ii guzelde burger olayı o deilki , triple whoop da sadece etin tadını alabılıorsun dier butun tadlari bastiriyor, megamacde ole deil sosudur tursusudur ooyyy ooyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi dana çevirip yanında baharatsız ekmeksiz sossuz yiyebilirim. et tadı gelmesi iyi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hatta bunla ilgili bi fıkra var. adamın teki yolda yürüyomuş, bi sünnetçi dükkanı görmüş ama bakmış tezgahta kırtasiye malzemeleri duruyor. adam çok şaşırmış gitmiş sormuş sünnetçiye, -sen sünnetcisin neden tezgahında kırtasiye malzemeleri var? demiş. sünnetçi de -ya ne koysaydım? demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Fıkra iyimiş ehaha Kebapçıya gidildiğinde sebzeli pizza söyleyen arkadaşım var üzücü bişey :( Et güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Raincloud said: Fıkra iyimiş ehaha Kebapçıya gidildiğinde sebzeli pizza söyleyen arkadaşım var üzücü bişey :( Et güzeldir. katli vaciptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bugün recep ivedikten çıkışta bi büyük steakhouse menü+hamburger+bkool patlatmışımki, ohhhh goooddd! orgazm oldum yerken valla:D mcdomals yıllar önce bitti benim için, beleş verseler bile düşünürüm yani bi 3kaatmı var acaba diye(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 EN son sinema öncesi bugün yedim gnctrkcll sebebiyle direk fail Çift dandik menü yiyeceğime adam gibi 1 BK yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar