Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 forumda biyerde yazmıştım galiba. arasına barbekü sosu basınca triple whooper'a basan birşey oluyor bence. ağır fanıyım
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 megamac yenebilio ama tripple whopper gerçekten yenilcek bişey değil KAN kokusu gelio artık burna saf et yiosun .
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu haliyle zaten direk eziyor ya favorim
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi etten güzel ne var? etin fazlası var mı? gerçi ben biraz ilk karnivorlardan olduğumdan olabilir
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi et ii guzelde burger olayı o deilki , triple whoop da sadece etin tadını alabılıorsun dier butun tadlari bastiriyor, megamacde ole deil sosudur tursusudur ooyyy ooyyy
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi dana çevirip yanında baharatsız ekmeksiz sossuz yiyebilirim. et tadı gelmesi iyi bişey
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hatta bunla ilgili bi fıkra var. adamın teki yolda yürüyomuş, bi sünnetçi dükkanı görmüş ama bakmış tezgahta kırtasiye malzemeleri duruyor. adam çok şaşırmış gitmiş sormuş sünnetçiye, -sen sünnetcisin neden tezgahında kırtasiye malzemeleri var? demiş. sünnetçi de -ya ne koysaydım? demiş.
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Fıkra iyimiş ehaha Kebapçıya gidildiğinde sebzeli pizza söyleyen arkadaşım var üzücü bişey :( Et güzeldir.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Raincloud said: Fıkra iyimiş ehaha Kebapçıya gidildiğinde sebzeli pizza söyleyen arkadaşım var üzücü bişey :( Et güzeldir. katli vaciptir
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bugün recep ivedikten çıkışta bi büyük steakhouse menü+hamburger+bkool patlatmışımki, ohhhh goooddd! orgazm oldum yerken valla:D mcdomals yıllar önce bitti benim için, beleş verseler bile düşünürüm yani bi 3kaatmı var acaba diye(:P)
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 EN son sinema öncesi bugün yedim gnctrkcll sebebiyle direk fail Çift dandik menü yiyeceğime adam gibi 1 BK yerim.
Öne çıkan mesajlar